FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - ACS POLI 1-0

Ionuț Popa, dezlănțuit după eșecul cu echipa Primăriei Voluntari: "Să fie băgați la pușcărie cei care finanțează sportul din bani publici!"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 septembrie 2017 20:46

Antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara, Ionuț Popa, a reacționat nervos în fața reporterului TV Telekom Sport, după eșecul echipei sale de la Ploiești cu Voluntari, în prelungiri, scor 0-1. 

"Cum dracu să nu fiu supărat? Tu ce ai face în locul meu? Am fost niște tâmpiți, o înfrângere pentru tâmpiți. Trebuie să ai sânge în instalație să scoți mingea de acolo.

E și oboseala de vină, dar ce să fac acum? Să-i aduc cu bicicleta? Sunt obosiți băieții, dar ce să facem? Dacă asta e situația. Nu a intervenit nicio relaxare, dar sunt niște condiții care trebuie înlăturate la echipă, pentru că altfel nu putem face nimic.

Dacă nu rezolvăm o problemă cu stadionul până la meciul cu Craiova, trebuie să jucăm la Cluj. E acea problemă legată de crainic și comentator, cabinele. Cer să fie băgați la pușcărie cei care finanțează sportul din bani publici. Pentru că la Timișoara e ilegal, la noi nu se poate!", a zis Ionuț Popa la Telekom Sport. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
whiteredarad
whiteredarad  •  20 Septembrie 2017, 11:29

Ionut Popa are dretate. Unele primarii pot da bani, altele nu, la unele vine ANAF si ..amendeaza,opreste plati, la altele nu. Dar, la fel de adevarat este ca echipa de prima liga a Timisorii, trece local ca si "echipa lui Robu", de aici , piedicile locale de la PSD. Se cheama Poli , dar Politehnica nu baga bani , nici nu se face o asociere cu unii din multii oameni bogati locali. Asa saracii, circula cu autobusul, si fiind la margine de tara, sint tot timpul pe drumuri. Nu e ca la cei din Capitala , unde azi esti la Chiajna, maine la Ploiesti,Pitesti , Brasov sau Constanta ( maxim...250 km) sau ..local pe National Arena. Nu e prea corect, FRF ar trebui sa subventioneze si ea chestia distantei. La fel e si la arbitri, un Hategan,un Sovre, de exemplu sint tot timpul pe drumuri, iar suma pentru un meci e fixa. Una e sa fii arbitru din Bucuresti si sa mergi la Chiajna, sau aproape,alta e sa fii Hategan si sa mergi la Iasi, Botosani, Ovidiu, Bucuresti, sau pe linga. Plata arbitrajului o termini ...pe drumuri.

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Septembrie 2017, 11:00

Vrem egalitatea ,dar nu pentru catei! Este domnu" Popa? Sa fim egalii CFR-ului ,sa-i batem chiar facem tumbe ,dar dumneavoastra pe ce bani jucati ? Si pe ce stadion ? CFR are totul in proprietate.

ray51
ray51  •  20 Septembrie 2017, 10:46

Adevarul e ca un egal ar fi fost prost pentru amandoua echipele dar ... linistitor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează