FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - PANDURII 0-1

Ionuţ Popa, dezlănțuit după eșecul cu Pandurii: "Suntem retrogradaţi! Nu prindem nici barajul" » Acuze către un jucător: "Şi-a bătut joc de echipă!"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 22:44

Ionuţ Popa, antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara, s-a arătat extrem de dezamăgit de înfrângerea suferită pe teren propriu cu Pandurii, scor 0-1. 

Tehnicianul l-a învinovăţit pe atacantul Pedro Henrique pentru eliminarea din prima repriză a partidei şi oferă un pronostic sumbru, cu două etape înainte de final: crede că echipa sa va retrograda direct în liga secundă. 

"Am pierdut pe mâna unor jucători care şi-au bătut joc de echipă, în frunte cu acest Pedro Henrique. Nu ştiu dacă merita eliminat la acea fază, dracu ştie ce a vrut să facă. Am purtat atâtea discuţii cu acest băiat, l-am sfătuit tactic, tehnic, omeneşte, prieteneşte, am stat în cameră cu el. Degeaba, el mi-a făcut ceea ce mi-a făcut, a luat roşu. 

Suntem retrogradaţi. În fotbal nu există matematică. Cum poţi juca în halul ăsta acasă? Ce e asta? Mijlocaşii au greşit enorm, nu pot juca în halul ăsta acasă. Mi-am ridicat jucătorii în slăvi când au jucat bine, dar acum au făcut-o sub orice critică. 

Bocşan se accidentează mereu, am avut jucători care la pauză se văitau de accidentări. Plecaţi la alte echipe dacă vă accidentaţi. Dacă tot am menajat câţiva jucători cu Dinamo, jucaţi băi fraţilor acum!

Nu vom prinde nici locul de baraj, sunt sigur că nu putem ocupa acest loc",  a declarat Ionuţ Popa, la TV Dolce Sport.

În minutul 41, Pedro Henrique a marcat cu mâna și a fost eliminat de centralul George Găman. 

"Am avut două bare, dar să nu uităm faptul că, în rest, nu am mai avut niciun şut pe poartă, nu ne-am mai creat ocazii. Sperăm să câştigăm cele două meciuri rămase şi poate vom primi şi un cadou din partea contracandidatelor, sperăm să se încurce. Una peste alta, dacă nu rămânem uniţi, cum am fost până acum, etapa viitoare pierdem cu Târgu Mureş!" Cătălin Straton, portar ACS Poli

"Având în vedere tot ceea ce am făcut în acest sezon şi cât de departe am ajuns în toate competiţiile, cred cu tărie că nu merităm să retrogradăm" Gabriel Cânu, ACS Poli 

ACS Poli Timişoara  a fost învinsă pe teren propriu de Pandurii, scor 0-1, iar lupta pentru evitarea retrogradării devine tot mai încinsă (AICI AI TOATE CALCULELE)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  24 Mai 2017, 10:40

de ce mi-a fost frica nici n-am scapat ,venira oltenii de pe ambele maluri ale Oltului si a Jiului sa joace -n Banat ,cum faceau pe vremuri ,ne dadeau gol de la gara . O fi fost prost brazilianul asta Pedro ,dar un arbitru care intradevar arbitreaza ramanerea sau continuarea in Divizie ,nu a dus meciul in bune conditii pana la capat,frustand echipa gazda atunci cand era cel mai bine pt. concitadinii sai . Urat Gamane ,nu cred ca fratele tau un om de caracter si in joc si in viata ar fi fost de acord cu tine ,dar sa fi sanatos.

andy_2008
andy_2008  •  24 Mai 2017, 08:34

Se pare ca menajarea jucatorilor,a se vedea si la Craiolguta, dauneaza grav fotbalului!!!!

panzer_lehr
panzer_lehr  •  24 Mai 2017, 00:31
Postat de babahuda pe 23 Mai 2017, 23:45

apropo ,parca isi odihnise pe bosorogu de croitoru pe marele portar straton :)) pe scutaru care a dat pasa cu capu pt sutul inaintea golului..chiar au vrut s acastige finala ,au adus jucatori care puteau duce un meci fizic la turatie mare , fizic ,,daca incepea sa tureze un pic motoarele dinamo,criotoru facea intindere si avea carcei de prin min 25 ,straton prindea muste iar scutaru joaca mereu de zici ca are sireturile legate intre ele ...acum s-a vazut ca cei lasati acasa in finala cupei sunt expirati sau nu au valore pt nivel ridicat ..varfu ala care s etavalea pe jos arca era posedat dupa ce marheaza cu mana ,,un anti fotbal toatal ..

La culcare ba ca maine la 5 esti in statie la tramvai .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează