FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - FC BOTOȘANI 1-1

Ionuț Popa își ceartă jucătorii după egalul cu FC Botoșani: "Poate e o problemă psihică"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 19:58

Ionuț Popa, tehnicianul lui ACS Poli, a vorbit despre rezultatul de egalitate reușit de echipa sa pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 1-1. 

"Sunt supărat. Mi-am propus patru victorii în ultimele patru meciuri oficiale și am obținut doar două victorii și două egaluri. Echipa a făcut pasul înapoi, nu știu cine îi îndeamnă pe jucători, că eu nu le spun asta. Le spun mereu să nu se retragă. Nici ei nu înțeleg de ce fac asta. Poate e o problemă psihică în subconștientul lor. După ce dăm gol nu reușim să mai avem aceeași atitudine de atac.

E un rezultat echitabil, FC Botoșani e o echipă care joacă în play-off, e bună. Botoșani a avut și noroc în campionatul acesta, ceea ce noi nu am avut", a declarat Popa.

Acesta a comentat și pierderea promițătorului Sebastian Mailat, ajuns între timp la CFR Cluj. 

"Mailat e o pierdere mare, la fel ca Sorescu și Sîntean. Ori impresarii lor sunt prea deștepți, ori pe la comisii se întâmplă lucruri care depășesc realitatea. Noi i-am băgat banii duminică, el luni a băgat memoriu. Dumnezeu s-a odihnit duminica, numai impresarul lui nu a făcut-o!", a spus Popa, la TV Telekom Sport. 

"Cei din Timișoara încearcă să transforme clubul într-unul care să rămână și anul viitor în Liga 1, chiar să facă performanță. Primarul Robu se străduiește, alături de alți oameni potenți, să ajute acest club. Eu zic că problemele financiare se vor rezolva"
Ionuț Popa

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
roadghost
roadghost  •  17 Noiembrie 2017, 23:01

Mda, poate marele antrenor popa lasa spiritele si glumitele cu iz santierist-rural si mesajele(inutile) intr-o romana aproximativa catre o doamna din Irlanda si se apuca de antrenorat

sakamoto
sakamoto  •  17 Noiembrie 2017, 20:55

Pregatirea fizica este sub orice critica. Prima repriza baietzii lui Popica joaca bine, a doua repriza sint astmatici. Se gindesc:de s-ar termina odata meciul, ca nu mai pot! In timp ce adversarii alearga 90 minute, baietzii de la Poli Timisoara, in repriza a doua sint jaloane pt adversari. Este ceva putred...in Danemarca! Pasele timisorenilor merg de regula la adversari, atacantii dinsilor dribleaza pina pierd mingea. Iresposabili!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close