FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FCSB 2-1

Ionuț Popa, mesaj pentru arbitri după meciul cu FCSB: "A arătat prea repede cartonașele, iar Alibec trebuia eliminat" » Tensiuni în vestiar la finalul meciului

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 23:21

După înfrângerea cu FCSB, 0-1, Ionuț Popa a declarat că eliminarea lui Alexandru Munteanu în minutul 40 a făcut diferența în partida cu roș-albaștrii.

"Din minutul 40 s-a dereglat totul. Păcat că au venit atâția oameni pentru a vedea o echipă Poli care a vrut să joace. Arbitrul a arătat prea repede cartonașele, iar eu cred că trebuia eliminat și Alibec, acea intrare la portar a fost de «galben».

E greu, când ai un jucător eliminat, se dărâmână tot din punct de vedere tactic. Dacă nu aveam jucător eliminat, nu ne bătea Steaua niciodată", a spus Ionuț Popa la TV Dolce Sport.

Tehnicianul a dezvăluit că la finalul meciului jucătorii au izbucnit în vestiar, din cauza problemelor financiare de la echipă. 

"Jucătorii s-au supărat în vestiar acum și iar pomenesc despre bani. Eu nu mai pomenesc despre acest episod. Este foarte greu să gestionez vestiarul. Uneori îmi vine să iau foc, dar sper să nu se întâmple asta, să nu apară alte lucruri", a adăugat Ionuț Popa la LookTV.

"Steaua 1, Steaua 2, pentru mine FCSB e tot Steaua. Suporterii lor din Timișioara au venit în galeria lor" Ionuț Popa, la TV Dolce Sport

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
431516447010175
Nuta Radu  •  22 Iulie 2017, 13:20

Dommilorziaristi si onorabilu antrenor Popica se vede ca domnile voastre ati comentat fautul lui Alibec catrebuia sa fie eliminat dar de ce ati comentat si fautul lui vasvari pa pintilie grosolan din minutum 16 a primit numai cartonas galben ,este jenant ca va folositi de o lupa la greselile stelei dar la alti se face intuneric ,cum de va mai iarta DUMNEZEU ,pe popica il in teleg ca este antrenor si e normal sa vada greselile de partea adversa ,nui asa dle Popica ca pe vasvari nu lai vazut cum a intrat la pintilie ca erai cu spatele,.Dar ziaristi si comentatori au pacatul asta nu vad bine la alte echipe dar la steaua foloseste lupa dar dumnezeu nu doarme si nu da cu parul.

andrei.f
andrei.f  •  22 Iulie 2017, 12:06

Penibili timişorenii, chiar conduşi pe tabelă , nu au avut curaj să atace decât în prelungirile meciului. Noroc că mai e un arbitru pe care să dai vina !

claudiu.h12
claudiu.h12  •  22 Iulie 2017, 09:59
Postat de sexilian pe 22 Iulie 2017, 08:35

si tribuna le-a spus pe nume,HOTII HOTII HOTIII......nu le mai zice fcsb......

Adică FCSB = Hoții ??? Adevar grăia tribuna. Păi Meme si Gigi au facut puşcarie pt evaziune, respectiv inşelăciune in dauna statului. Adica obtinerea de bani prin hoție , intr.o formă "calificată". Deci fcsb e condusă de hoți...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează