FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - CSU CRAIOVA 0-2

Ionuț Popa trage un semnal de alarmă: "Dacă nu aducem 2-3 jucători, vom retrograda!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 22:31

Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli Timișoara, s-a arătat dezamăgit de înfrângerea echipei sale pe teren propriu în fața lui CSU Craiova, scor 0-2, și spune că fără transferuri echipa sa va retrograda.

"Când n-ai un atacant, când n-ai mai mulți jucători de bază, se vede. Istvan Kovacs a arbitrat excelent.

Drăghici și Cânu vor lipsi mult. Șeroni a fost un atacant de conjunctură. Dacă nu aducem 2-3 jucători, vom retrograda!", a declarat Popa la TV Digi Sport.

"Pentru Mailat lucrurile nu stau bine, fotbalistic vorbind. Nu arată deloc bine. Eu l-am debutat acum două sezoane. S-a creat o presiune pe el și poate nu mai are mintea la joc. Eu cred în el, dar cred că el nu mai are încredere în propriile forțe"
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli Timișoara

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
observator_federal
observator_federal  •  30 Septembrie 2017, 07:24

Un limbut dupa meciuri acest Popa si un golan in reactiile din timpul meciului (ati vazut stupoarea jucatorilor straini ai Craiovei cand Nea Popica il inghiontea pe Baluta?). Ieri la Timisoara a fost unul din acele meciuri in care sunt create toate conditiile pentru "o surpriza asteptata". Craiova este insa o echipa prea valoroasa si puternica mental, si nu raspunde nici la provocari. Pacat de faultul grosolan la Mitrita, pacat de comentariile antisportive de dupa meci ale celor deranjati de parcursul Craiovei. Si a fost doar prima din cele "trei deplasari dificile, la rand". Urmeaza Iasul si Chiajna. Vor fi iarasi suspendari, cartonase, acuze si scandaluri contra Craiovei? De ce? Fotbal de Liga I...

demolarii
demolarii  •  29 Septembrie 2017, 23:02

La Timișoara problema e că angajaților Primărie li s-au mărit lefurile. Și nu mai sunt bani pentru altceva. De pildă pentru sport sau pentru expertizarea porții de intrare în oraș dinspre Arad, sora celei dinspre Lugoj care a omorât un om.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează