FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Iordănescu îl face praf pe MM: "Lăsaţi-l să-şi savureze declaraţiile în cutia lui de carton" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2013 20:11

Fostul mare antrenor român Anghel Iordănescu i-a răspuns lui Mihai Stoica, după ce acesta l-a atacat extrem de dur în ultimele zile.

“Nu mă interesează declaraţiile unui om mărunt, nesemnificativ pentru Steaua.

Lăsaţi-l să le savureze în cutia lui de carton! Steaua este a lui Gigi Becali, el iubeşte foarte mult echipa şi nu va renunţa niciodată la ea.

Nu e vorba de Anghel Iordănescu aici, e vorba de oameni care au făcut performanţă la Steaua. Niciodată nu o să-mi interzică cineva să vorbesc despre Steaua sau despre fotbal.

Cînd l-am lăudat pe Reghecampf după meciul cu Chelsea şi după meciul cu Ajax, sau cînd l-am sunat şi l-am felicitat pentru cîştigarea campionatului, atunci a fost în regulă?”, a spus Iordănescu la Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (140)
coreeanu
coreeanu  •  29 Septembrie 2013, 08:17

Mie sincer mi-e greu sa suport toate iesirile astea ale celor din actuala conducere. O asemenea gasca de analfabeti si prost-crescuti parca n-a mai avut Steaua niciodata in frunte. Credeam ca vom avea trei ani fara cocalarisme, dupa ce Gigi a intrat la zdup, dar vad ca e mai rau ca inainte. Acest gunoi care se crede om de fotbal, mimi, trebuie sa dispara urgent din conducere. In afara de transferuri ratate si batut cu pumnul in piept nu face nimic. Iar Reghe sa-i puna calus boarfei care e nevasta-sa, sau daca nu poate sa plece si el.

djamorphis
djamorphis  •  28 Septembrie 2013, 13:40
Postat de ave_biancorossi pe 28 Septembrie 2013, 11:05

.))))))))))) atunci Metallica e Psihedelyca..))

Baga aici mare! ://www.youtube.com/watch?v=M5A1QElOkOg

coclender
coclender  •  28 Septembrie 2013, 13:37

ce titlu e pe site si ce comentarii aiurea "paicisea"..se potrivesc precum nuca in perete ,unde dai si unde crapa: bai nebunilor, cititi titlul si comentati despre subiect, nu mai bateti campii !

Vezi toate comentariile (140)
Comentează