FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Iordănescu, ironii la adresa lui Reghe: "Becali îl susține cu tărie" » Ce zice despre scandalul cu CSA

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 16:19

Anghel Iordănescu, fost antrenor și jucător la Steaua, a vorbit despre echipa roș-albastră și a ironizat situația lui Reghe, făcând o referire la acuzele că acesta ar bea votcă înainte de meciuri. 

"După părerea mea, tot Steaua va câștiga campionatul, chiar dacă traversează o perioadă mai delicată. Are un lot bun, competitiv și are un antrenor foarte bun.

Pe lângă toate acestea, înțeleg acum, destul de târziu, că Gigi Becali îl susține pe Reghecampf cu tărie. Și asta trebuie să îi dea lui liniștea de care are nevoie", a declarat Iordănescu.

"Generalul" a vorbit și despre conflictul dintre Becali și CSA și a spus că cele două părți trebuie să facă pace.

"Cred că Gigi Becali trebuie să facă tot ce îi stă în putere să se împace cu Ministerul Apărării. Fotbalul românesc are nevoie de Steaua. Fără Steaua, fotbalul românesc ar însemna mult prea puțin."

Nu știu care sunt relațiile dintre Gigi Becali și Ministerul Apărării, dar el trebuie să înțeleagă că trebuie să salveze Steaua și să se împace cu Ministerul. Chiar dacă face eforturi financiare.

Am vorbit și vorbesc foarte des cu Marius Lăcătuș. Îl susțin și îl voi susține în continuare pentru că îmi este foarte apropiat", a adăugat Iordănescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
ortega
ortega  •  12 Martie 2017, 19:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

969907806361734
Nedelcu Dan  •  12 Martie 2017, 19:47

Il sustine cu "tarie". Whiskey, vodka, gin...chiar si tuica de pruna cind e strimtorat cu banii.

936901769693416
Predan Mihai  •  12 Martie 2017, 17:35

Iar poza astuia?!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează