FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului cu Pandurii » Ce spune despre viitorul său

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2016 15:55

Contractul dintre Edi Iordănescu și Pandurii expiră în această vară, iar tehnicianul nu știe dacă va continua la formația gorjeană, din cauza problemelor financiare.

Tehnicianul ezită să semneze prelungirea contractului cu Pandurii, dorind să vadă ce se întâmplă cu formația sa. În plus, Iordănescu anunță că negociază cu mai multe formații, dar încă nu a luat o decizie.

"Nu am semnat prelungirea cu Pandurii si chiar daca o parte din sufletul meu este acolo, nu voi semna daca nu se rezolva situatia financiara in cel mai scurt timp. Am un regret imens ca nu pot continua munca in EL, ca e posibil sa ma despart de fani, de oamenii care m-au sustinut si au crezut in mine, insa nu pot face performanta in conditiile din acest moment.

Nu am semnat cu atlcineva si chiar daca sunt discutii atat in Romania cat si in exterior, nu voi lua o decizie pana nu voi fi sigur ca proiectul pe care il voi alege (Pandurii sau alt club) va fi unul viabil !! Weekend placut tuturor !!" Edi Iordănescu, pe Facebook

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
10204048099626750
Laur-Marian Mertea  •  29 Mai 2016, 02:18

IEDIIIIIIIII?!!!!! Ce ai făcut? FCSB2 rămâne fără antrenor? Cred că e un coşmar! MM Stoica ce are de zis? Sau de scris? Mulţumesc!

ortega
ortega  •  28 Mai 2016, 19:23

Baby Chicken va antrena fcsb 2 - *** ... Că tot pleacă lingvistul facem bine ca să fie bine pe la ruși ... Salariul îl suportă jumi-juma tac-su -cabotinul pupăcios și Ayatollahul *** ... *** *** are doar o pretenție , să nu-i dea progenitura afară după ce-l aruncă Fiorentina la gunoi ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează