FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Iritat de Becali, Hagi a atacat furibund: "Vă dați seama cât de jos am ajuns? Aici antrenorul face echipa! Nu suntem la Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 14:07

Gică Hagi a răspuns după declarațiile date de Gigi Becali după Viitorul - FCSB, 2-2, în care patronul FCSB acuza faptul că antrenorul campioanei a folosit altă echipă față de meciul cu CFR Cluj, 1-2.

"Am văzut că au început unii să facă formațiile altora. Se spune că «De ce nu a jucat a jucat cu ală? De ce l-a băgat pe altul?».

Suntem în România și în fiecare zi învăț ceva nou. Vedeți-vă de bucățica voastră și fiți responsabili. Nu mutați diversiunea în altă partea. Să nu îmi dea mie lecții. Nu suntem la Steaua. Aici antrenorul face echipa. Mă uit și mă crucesc. Păi așa pot să zic și eu «De ce nu au jucat Nedelcu, Coman și altul?». Eu voiam să joace ei.

Este o comedie. Sunt lucruri care nu au legătură cu fotbalul profesionist. Eu trăiesc într-un mediu pozitiv și nu vorbesc despre alții. Trebuie să vorbim mai puțin și să jucăm mai mult.

Vă dați seama cât de jos am ajuns dacă alții îmi spun cu ce echipă trebuie să joc eu? În România nu e bine să te uiți la tine, să îți faci temele. Mereu ne uităm la vecini și dăm vina pe ei când nu îndeplinim obiectivele", a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

" Viitorul a fost altă echipă cu noi. Cu CFR n-au jucat Vână, Mățan și Ghiță. Vână și Mățan sunt cei mai buni din echipă, cu ei pe teren ar fi fost altceva!" Gigi Becali, pe 23 aprilie, la TV Digi Sport

Gică Hagi a vorbit și despre meciul cu U Craiova, de sâmbătă.

"Sunt sigur că va fi un meci frumos. Totul merită văzut, stadionul, echipele, atmosfera. Ambele formații vor juca pentru a câștiga. Avem și noi șansa la locul trei. S-a deschis această portiță după ce Craiova a pierdut cu Astra. Sunt 2 echipe care atacă mereu, cu jucători tehnici și cu antrenori care au arătat că le place fotbalul ofensiv.

Mangia a făcut o muncă extraordinară la Craiova. Adus clubul sus. Echipa este organizată și arată bine pe teren. Nu trebuie să îi dăm spații. Mergem să fim mai rapizi pe tern și să câștigăm. Noi am fost cel mai aproape să câștigăm pe noul «Ion Oblemenco». Am avut 1-0 la pauză, dar am greșit-o în repriza a doua".

  • U Craiova - Viitorul se joacă sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
10202925648180625
Eugen Qy  •  25 Aprilie 2018, 22:36
Postat de para.para pe 25 Aprilie 2018, 17:23

Culmea cinismului la romani: "La Viitorul antrenorul face echipa". Ce ne facem ca antrenorul Viitorului este chiar patronul?

Problema destul de mare acolo, ca Gica Hagi, antrenorul, ii spune Patronului Gheorghe Hagi, ba nea, peste mine sa nu te bagi ca te ia mama naibii, ai inteles? Si asta sta DREPTI in fata aluia, ca deh a fost ditai fotbalistu' la viata lui !

mr.ban
mr.ban  •  25 Aprilie 2018, 19:58
Postat de rjka pe 25 Aprilie 2018, 17:18

Bai nestiutorilor pai ce a facut hagi pentru fotbal no sa faca nimeni iel nea scos pe strazi dupa victoriile nationalei iar la ce a construit pentru fotbalul romanesc este unic asa ca nu mai comentati, ca voi sunteti sustinatori patronilor de carton care au distrus fotbalul romanesc aplaudaci lui gigi SI echipei fcfcesebe 2003 SA

Degeaba iti bati gura, prietene. Mai ales in tara asta. Sunt foarte multi oameni care nu dau nici doi bani pe ce a facut Hagi. Ba chiar mai mult, sustin ca e blatist, ca da meciuri cu FCSB... Mi-e scarba sincer de tara asta din punct de vedere fotbalistic. Meritam sa fim jos. Meritam sa ne zbatem in mediocritate.

corectu
corectu  •  25 Aprilie 2018, 17:39

Hagi face echipa dupa adversar.Cum a jucat cu CFR si cu Steaua.Cu Steaua,daruire totala.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează