FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

Ironia lui Talpan către un om de la FCSB » Discuția avută înainte de ziua neagră pentru Steaua: "Tuturor le e frică de el! Are probleme cu toți"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2018 10:18

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a povestit discuția avută cu Florin Talpan înainte de Steaua - Academia Rapid, din 14 aprilie, scor 1-3.

"Înaintea meciului dintre CSA și Rapid am fost rugat să semnez niște mingi pentru suporteri și am zis că fac asta oricând pentru fani. Am mers să le semnez și am intrat în curtea celor de la CSA, la club. Nu era nimeni acolo. Dintr-o dată, singurul care a apărut în mijlocul curții a fost Florin Talpan. M-a luat în brațe, respectuos. N-am nicio problemă cu el. L-am întrebat «Ce face adversarul meu?» și mi-a zis "Câștig procese". "Păi și ce faci cu ele? Le duci acasă?", a fost replica mea.

Cam asta a fost discuția. Nu mi-a explicat ce vrea să facă. El mai are procese pe rol, cu Armata și cu magazinul de echipament. El are probleme cu toată lumea. Cred că e toată ziua în tribunal și că-i place. A prins gustul victoriei. Am auzit că toată lumea se ferește în club de el. Numără merele, perele și foile de hârtie de la xerox, deci toți se feresc. Tuturor le e frică de el", a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Vezi și: AUDIO / FA-BU-LOS! Reacția în direct a lui Florin Talpan, jurist și colonel MApN, în momentul în care Poli Iași a înscris cu FCSB :D

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
10202925648180625
Eugen Qy  •  14 Mai 2018, 01:53
Postat de Viorel Stelistul pe 13 Mai 2018, 18:53

***, ***. Au rămas cateva ramasite ca el, care lupta pentru victoria revoluției permanente! El vrea, tembelul, ca statul si armata sa preia din nou in forța si abuziv proprietățile private si sa le redea poporului! Un mizerabil care a câștigat procese, doar in faza finala, acolo unde parodia de justiție românească, condusă de la butoane si protocoale secrete, a decis abuziv si ilegal in favoarea MApN. O caricatura de militar, o făcătură de jurist, un om de nimic asta este talpan-***!

....felul in care ti-ai redactat comentariul e suficient sa te caracterizeze ! Averile personale FACUTE din rapt, din talharie sau furt, (daca nu crezi uita-te pe youtube -Dragomir, Hagi, Piturca- sa vezi cum a intrat in posesia lui gb, Clubul desprins din Sectia de Fotbal a Clubului Sportiv al ARMATEI , STEAUA Bucuresti si apoi mai vorbim), TREBUIE, astfel, cum e si firesc, sa revina, proprietaruiui de DREPT !!! Daca maine, unul de pe strada iti da in cap si iti fura averea, apoi la Tribunal sustinatorii aluia, te injura si te balacaresc , tu, dupa propria-ti opinie, ar trebui sa dai iscalitura ca averea sa ramana aluia ???????

gicab
gicab  •  13 Mai 2018, 20:43

Talpan erou național...

gabi_io
gabi_io  •  13 Mai 2018, 19:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează