FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ironiile lui MM: "Hora e Căruțașu, Săpunaru ca Ana Maria Brânză" :) » Se ia și de Porumboiu și are o enigmă: "O declarație care îmi dă de gândit"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 11:24

Mihai Stoica și-a intrat în rolul de director sportiv al Stelei și i-a luat apărarea campioanei după meciul controversat cu Pandurii. Gorjenii au atacat dur arbitrajul, însă oficialul Stelei a venit cu replica. 

"Crăciunescu a arbitrat finală de Champions League. Dacă îmi aduc aminte bine, Porumboiu a fost al 4-lea cel mai bun oficial.

Porumboiu știe foarte bine că a fost penalty. Probabil are o problemă. Cum să spui că n-a fost penalty când Hora are o intervenție gen Virgil Căruțașu (n.r baschetbalistul român).

În minutul 22, noi trebuia să avem penalty. Săpunaru se acuză în momentul în care rămâne în fandare. A fost o intrare a la Ana Maria Brânză. Probabil aveam 1-0 în minutul 22.

A fost la fel ca la meciul cu Spania. El a zis că dacă francezul nu dă penalty, poate să facă faulturi cât cuprinde", a zis Mihai Stoica la DigiSport.

...despre programare: "S-a greșit când s-a programat un asemenea meci miercuri. În condițiile în care marți a jucat tineretul și unele echipe naționale. Dacă aveam nevoie obligatorie de Cojocaru, ce făceam?

Ca să nu mai zic de Varela, care a fost la Capul Verde. Mulți zic că n-am făcut un meci bun! Vă contrazic, a fost un meci foarte bun împotriva unei echipe bine organizate de Edi".

...despre Săpunaru: "Cum să spui că îți dorești ca Astra să câștige campionatul, când tu încă mai poți câștiga?! Tu ai șanse la titlu și spui că vrei să ia o altă echipă campionatul. E o declarație care îmi dă mari semne de întrebare. O să fim și noi foarte atenți să-i vedem evoluția din meciurile următoare". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (135)
polistul68
polistul68  •  31 Martie 2016, 18:44
Postat de Aurel Radu pe 31 Martie 2016, 16:09

Domnule fost infractor,nu ai mai vazut asa ceva???Chiar nu ai mai vazut ce a facut Sapunaru? D-le fost si poate viitor PUSCARIAS, aminteste-ti ca TU ai coborat in tribuna ca un infractor ordinar si ai dat cu pumnul!!! Da,cam aceasta este imaginea stelei! ! Felicitari

Ala a fost un episod....dar daca poate dl Mimi sa ne spuna ce "presedinte de club european", cum se crede el, a mai facut ca *** pe gazon, sa stirneasca suporterii..sau se jucau ostentativ cu un leucoplast....figuri ieftine, care prind la oameni mici. P.S. De ce nimeni nu-l intreba pe Mimi citi juniori BUNI a crescut Steaua in ultimi ani ? Sau viitorul Stelei nu intra in atributiile lui ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ghita_mot
ghita_mot  •  31 Martie 2016, 17:39

is da cu parerea si puscariasu asta ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

acc_adrian
acc_adrian  •  31 Martie 2016, 16:40
Postat de polistul68 pe 31 Martie 2016, 14:08

Dar cind Mimi a lovit un suporter....nu iti amintesti ? Sau cind Tanase a scuipat....tragedia e ca voi aveti ce aveti cu proprii suporteri.

...sau cand R2 era gata gata sa se incinga cu suporterii proprii care-l contestau ?

Vezi toate comentariile (135)
Comentează