FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Își face bagajele » Adio după 3 luni! Mutu s-ar fi certat cu Negoiță și s-ar despărți de "câini"

Mutu se pregătește, în liniște, de o despărțire de Negoiță, ideile la transferuri nu coincid
Mutu se pregătește, în liniște, de o despărțire de Negoiță, ideile la transferuri nu coincid

Articol de - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 00:00

Mutu se pregătește să părăsească Dinamo după doar 3 luni. Motivul divorțului ce-ar putea fi oficializat zilele viitoare? ”Briliantul” n-are mână liberă la transferuri.

Adrian Mutu este pe picior de plecare de la clubul din Ștefan cel Mare. După doar trei luni? Da, e posibil, managerul general al grupării fiind nemulțumit de faptul că nicio propunere a sa în privința transferurilor nu s-a materializat până acum.

Dacă lucrurile nu se vor schimba, "divorțul" s-ar putea oficializa zilele viitoare. DigiSport a lansat aseară ipoteza ca "Briliantul" să părăsească Dinamo fără să producă daune materiale sau scandal, iar Mutu și-ar pregăti o ieșire din scenă fără zgomot.

Chestionat de Gazeta Sporturilor vizavi de această variantă a plecării, Adrian a răspuns aseară: "Nu plec. Nu am avut nicio divergență cu nimeni". A evitat să detalieze subiectul. "Orice ar spune acum s-ar interpreta în fel și chip și nu vrea să mai agite apele", au mărturisit apropiați de-ai săi.

Un croat e "bomboana"

De la transferuri ar pleca supărarea directorului. Care nici n-a mai ajuns în cantonamentul echipei din Spania. Oricum, chiar dacă s-au mai dezghețat, relațiile dintre el și antrenorul Ioan Andone au rămas reci. Mutu l-a adus în timpul mandatului său pe Luca Ceccarelli, fundaș dreapta, în rest, ori a inițiat proiecte de transfer fanteziste, gen Pazzini sau Mexes, ori neagreate de întreg staff-ul.

Iar propunerea mijlocașului croat Filip Mrzljak, ex-Pandurii, ar fi fost punctul culminant! Fotbalistul cu profil defensiv nu este pe lista de priorități a clubului, de aceea dinamoviștii nu se grăbesc să-l ia. I s-a propus 5.000 de euro croatului, mai puțin decât alte grupări interesate de Mrzljak, el totuși vrea în tricoul "câinilor", doar că nici așa bucureștenii nu se grăbesc să facă actele.

Dinamo are alte priorități, fundaș central și mijlocaș ofensiv. Adi a propus diverși jucători, doar că n-a primit un feed back pozitiv. Andone, cu care managerul a avut contre dure, a rămas să aleagă ce fotbaliști vor veni la Dinamo.

"Am vrut să văd cum mă descurc dintr-o poziţie de manager şi pot să zic că, până acum, m-am comportat bine. Scopul meu e să întăresc Dinamo, să o fac mai puternică. Sper să fac treabă cât mai bună la Dinamo şi apoi o să mă gândesc la Serie A"
Adrian Mutu, pentru The Sun, acum o săptămână

2jucători au fost vânduți în această iarnă de Dinamo: Gnohere și Lazăr. N-a sosit, în schimb, niciunul

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
824078664332990
Geo Geo  •  20 Ianuarie 2017, 11:48

OK; SI CAND NU MAI VREI DEGEABA VREI.MUTU=ZERO

178516522518224
Dinu Ion  •  20 Ianuarie 2017, 11:06

Uitați va la TV.și vedeți declarațiile lui ADI Mutu ***, multă multă *** !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  20 Ianuarie 2017, 09:59

Adriane, te-ai vazut cu Badea prin târg???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează