FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Își încalcă Rednic promisiunea? Acum e pe lista lui Becali, dar în urmă cu 4 ani era categoric: "Singura echipă pe care nu o antrenez în România este Steaua"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 10:47

Mircea Rednic e pe lista celor de la FCSB și e la un pas de a semna cu formația lui Gigi Becali, scrie ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi.

Dacă acest lucru se va concretiza, atunci Rednic și-ar încălca promisiunea făcută în urmă cu 4 ani, când a spus că "singura echipă pe care nu o antrenez în România este Steaua".

"Nu mai contează ce am spus. Eu am mai spus că nu mai vin în România şi am venit. Un singur lucru este clar: singura echipă pe care nu o antrenez în România este Steaua, în rest sunt profesionist şi merg unde se vrea performanţă", spunea Rednic în urmă cu trei ani.

Antrenorul de 55 de ani le-a antrenat de-a lungul carierei pe Rapid, FCM Bacău, Al-Nasr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania, Khazar Lankaran, Astra, Petrolul, Standard, CFR Cluj și Gent.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
fibra
fibra  •  11 Mai 2017, 12:53

Ineptiile pe care le produceti,vin din pregatirea extrem de slaba din punct de vedere profesional. Cum credeti ca s-ar putea angaja antrenorul-impresar,la neci@plitul "conducator"fara acte-antrenor-impresar?

vasglo
vasglo  •  11 Mai 2017, 12:42

In disperarea lor, asa-zisii jurnalisti de la GSP au incerput sa fabuleze si sa aplice cu sarg tactica: "Noi centram, voi, prostylor, dati cu capul"!...-:)

cainelup
cainelup  •  11 Mai 2017, 12:14
Postat de neputintafalit pe 11 Mai 2017, 12:14

De ce nu au ajuns banii la familia Ekeng daca sunteti asa cum va credeti un club onest?!

Dar nu ne credem un club onest

Vezi toate comentariile (14)
Comentează