FOTBAL  »  Superliga  »  CSU

Istoria se repetă » Craiovenii ajută din nou rivala din București

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 23:30

Craiova n-a mai cunoscut bucuria unei victorii cu FCSB de 15 ani, însă în acest sezon de play-off a ajutat, indirect, rivala din Capitală.

Cosmin Contra a avut o ieșire nervoasă în drum spre vestiare, după 2-2 și după ce a fost scuipat de un suporter:

"Jegurilor... Cu Steaua stați capră, cu noi vă dați viața!"

Ultima oară, în această seară, când Zlatinski a egalat în prelungiri, iar CSU a pus piedică roș-albilor, scor 2-2. Cu o victorie la Turnu Severin, echipa lui Cosmin Contra s-ar fi apropiat la 2 puncte de FCSB, liderul clasamentului, trecând cu unul peste Viitorul, aceste echipe duelându-se în derby-ul etapei, luni seară, pe Național Arena. Dinamo n-a învins în acest sezon pe CSU pe terenul acestei echipe, pierzând în sezonul regulat, 1-2, și fiind eliminată din sferturile Cupei României. În plus, craiovenii au mai scos o remiză în play-off cu "câinii", 0-0, pe Național Arena. 

Bonus: CSU a învins și pe Viitorul, scor 1-0, la Ovidiu, principala contracandidată a roș-albaștrilor! Situația din prezent aduce aminte cu cea din 1998, când Universitatea Craiova a contribuit la câștigarea campionatului de către Steaua. Atunci, Ionel Ganea marca de două ori într-o remiză cu Rapid (2-2) și trimitea titlul în Ghencea, în detrimentul giuleștenilor.

"Cei de la Craiova trebuie să aibă mai mult respect față de clubul Dinamo. Sau dacă nu de clubul Dinamo, pentru că e această rivalitate, măcar față de mine. Adversarii să ne respecte! Zlatinski ne-a înjurat, așa probabil i se transmite de la club, să aibă ura asta. Sper să aibă răutatea asta și contra celorlalte echipe contracandidate, dar nu s-a văzut asta"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
aldo_m
aldo_m  •  23 Aprilie 2017, 15:18

pt banii lui gigi frumos ar fi ca voluntariul sa elimine craiova din cupa ,craiova traieste doar pt steaua in rest totul e ca pe vremea lui mititelu e o echipa supusa lui gigi

iobag
iobag  •  23 Aprilie 2017, 13:21
Postat de Marian Vilciu pe 23 Aprilie 2017, 04:00

Penibili sunteti voi olteni fara minte ! Craiova a jucat in 98, exact ca in bancurile alea cu oltenii care isi taie creanga de sub picioare, adica impotriva propriilor interese de a juca intr-o cupa europeana , numai ca sa-i faca pe ceausei campioni !

Nu s oltean ba prostalaule :)))) dar ii felicit ca nu v au dat meciul atunci .va plangeti ca niste *** de parca vi se cuvenea pomana

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  23 Aprilie 2017, 12:31

cand le spuneam la filip ce petarda este,nu ma credeau,iata catelusilor cine este acest stelianofilipjucatordepacanele !bai prostule,ati avut in mana saa bateti craiova,cu noi oltenii au fost buni 50 de min,dar au ratat,noi am dat un gol,voi nu ati fost in stare cu un om in plus sa tineti de un 2-1 amarat,si ala a a fost intamplator,cu goluri intamplatoare pe mari greseli defensive,atat,doar ca ati dominat,de aia nu va ajuta DUmnezeu,pt asta,nu luati nici cupa ligii,o sa vedeti ,tineti minte,nada,nimic! asta fiindca singurul vostru obiectiv e sa incurcati steaua,nu sa castige echipa,pe nonamesteliano,nici nu mai zic,acelasi lucru l a declarat si el,logic invatat de prostul antrenor @!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează