FOTBAL  »  Superliga  »  ITALIA

Italia a venit după Chiricheş! » Fundaşul a fost urmărit de două grupări din Serie A

Chiricheş e cel mai ofertat stelist al momentului
Chiricheş e cel mai ofertat stelist al momentului

Articol de - Publicat sambata, 11 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 19:29

Scouteri de la Milan şi de la Sampdoria au fost pe Arena Naţională să-l urmărească pe stoperul Stelei, de care sînt interesate în mercato din vara asta.

Chiricheş continuă să fie fotbalistul din Liga 1 cel mai interesant pentru cluburile din campionatele bogate ale Europei. Milan şi Sampdoria au avut oameni pe Arena Naţională special trimişi ca să-l monitorizeze pe apărătorul în vîrstă de 23 de ani. Ioan Becali, agentul lui Chiricheş, i-a invitat la Bucureşti pe oficialii celor două cluburi din Peninsulă.

Milan caută să-şi reconstruiască defensiva a cărei medie de vîrstă e ridicată, în vreme ce Sampdoria speră să-şi creeze în vara asta o formaţie cu care să lupte în stagiunea următoare din Serie A pentru calificarea în Europa.

Şi milanezii, şi genovezii s-au mai interesat de Vlad şi în iarnă, dar au ezitat să-l oferteze pentru un transfer definitiv, iar Gigi Becali a respins varianta unui împrumut cu opţiune de transfer definitiv. Patronul Stelei crede c-ar putea să obţină mai mult de 6 milioane de euro pe fundaşul luat de la Pandurii cu 800.000 de euro. Chiricheş are un an şi jumătate la Steaua.

"Cred că vor pleca jucători în vara asta, sînt unii care merită să treacă în campionate mai bune. Ne putem întări şi pe posturile lor, şi pe altele cu banii luaţi" (Helmuth Duckadam, director de imagine Steaua)

37 de ani are cel mai bătrîn fundaş central al lui Milan, columbianul Yepes. Francezul Mexes are 31 de ani, la fel ca italianul Bonera

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
costacurta
costacurta  •  11 Mai 2013, 19:52

Pacat ca nu a putut fi urmarit pana la final.

imperator
imperator  •  11 Mai 2013, 18:00
Postat de ovidiu_3003 pe 11 Mai 2013, 16:15

Rusescu a dat un milion de goluri meciul acesta ...merita la nationala ...

: ))))))))))))))))))))))))))))) Rusescu e precum sacul de cartofi de la piață !

transilvanialibera
transilvanialibera  •  11 Mai 2013, 16:32
Postat de kdk.19 pe 11 Mai 2013, 15:59

ATAC CU INTENTIE CU TALPA=ROSU DIRECT!!, TREBUIAU ACORDATE 3 ROSII.IN MECIU' ASTA!, SANT DINAMOVIST DAR CE-A FACUT STRATILA E DE K1, NU FOTBAL, CHIRICHES DIN FOTBAL TRAIESTE, NU POTI SA- RUPI PICIORUL, CA ESTI FOTBALIST CA SI EL, IA MAI RUPT AFRICANU' ALA DE LA SEVERIN PICIORUL LUI GIORGIEVSCHI SI N-A PATIT NIMIC.ASA SE INTIPLA SI IN CAMPIONATELE VESTICE?, SANT SCOSI DIN FOTBAL MARII FOTB.?

multumim stratila!multumim Tanase!!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează