FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Italienii dezvăluie numele jucătorului dorit de Becali: "FCSB a făcut deja o ofertă importantă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 18:02

Gigi Becali a declarat zilele trecute că-și dorește un jucător de la CSU Craiova, iar jurnaliștii italieni de la tuttomercatoweb.com scriu că ar fi vorba de Gustavo.

Aceștia scriu că Gigi Becali ar fi făcut deja o ofertă pentru mijlocașul de 26 de ani de la CSU, care a reușit 9 goluri și 3 pase decisive în 23 de meciuri în toate competițiile pentru olteni.

"Afacerea este una posibilă, chiar dacă pe moment nu pare să se rezolve chiar uşor. FCSB a făcut deja o ofertă importantă", au notat italienii.

700.000 €e cota de piață a lui Gustavo, conform transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
firaldo
firaldo  •  16 Decembrie 2017, 12:10

"Surse de incredere ale gsp au aflat ca jucatorul pe care il doreste Becali este bulgarul Zlatinski..."Lista continua....Acka,Kay,Vatajelu,Mateiu,Ivan,Bancu,Baluta,Zlatinski si acum Gustavo,sa imi reaminteasca gsp ptr ca nu retin bine....cati dintre acesti jucatori dati ca sigur la FCSB de sursele gsp,au ajuns acolo?

potera
potera  •  16 Decembrie 2017, 03:43
Postat de blocatu pe 15 Decembrie 2017, 21:51

cand se va intampla asta? ca actuala csa steaua nu va ajunge niciodata in liga 1! in primul rand, pentru ca nu are forta necesara si in al doilea, chiar daca ar avea , statutul de echipa departamentala nu ii permite! si lasa vrajeala cu o da armata cuiva, ca nici un om sanatos la cap nu mai baga banii ca sa vina dupa escrocii aia de generali burtosi sa faca cu el ce au facut cu Becali!

Ești blocat rău.

potera
potera  •  16 Decembrie 2017, 03:41

Pe jucător îl cheamă Alexandru (nu există sf Alexandru ci sf Alexandra - exact ce a zis Becali, adică dacă era fată ar fi avut nume de sfânt), e jucător străin (sau poate juca în străinătate - în Germania de ex), din țara Oltenia sau a jucat în țara Oltenia, la Panduri și este decisiv pentru Steaua. Singurul jucător care poate fi este Alexandru Maxim

Vezi toate comentariile (37)
Comentează