FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Iuliu Mureşan: "100% au dispărut arbitrajele tendenţioase din fotbalul românesc" ;) Eşti de acord?

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2009 00:00

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, a făcut în această seară la GSP TV o analiză a luptei pentru titlu în Liga 1, spunînd totdată că arbitrajul din campionatul nostru nu mai poate fi suspectat:

"Sîntem campionii en-titre, sîntem la 6 puncte de locul întîi, avem un lot foarte bun şi nu cred că e nerealist să ne propunem să ţinem titlul la Cluj. Nici o echipă nu va cîştiga toate partidele, dar noi vom cîştiga cu 7 puncte mai mult decît Dinamo. Dinamo are prima şansă la titlu, apoi noi, Steaua şi Poli. Eugen Trică are încredere în şansele clujenilor!

"N-au mai fost greşeli de arbitraj grave în acest sezon, cred că au disparut arbitrajele tendenţioase în proporţie de 100%. Mai aud anumiţi oameni de fotbal care acuză arbitrajele, dar nu au întotdeauna dreptate. Problema fotbalului românesc nu este cea a arbitrilor, ci baza materială şi investiţiile", a spus Mureşan la GSP TV. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
 •  01 Februarie 2009, 00:43

muresan , daca zici zau cu limba scoasa te cred , doamneee asta vrea sa-si faca si el un avantaj 2 cu o vorba buna si sar 40 de maimutoi , da aasa e , are dreptate. alti 40 din presa stau si fac zeci de ore de emisiuni si se intreaba " are dreptate domnul muresan" , raspuns , daaaa cand mi-or creste 3 . deocamdata am doar 2 asa ca baietii baga gros gros , acolo la chilotei , la izmene unde apuca , bani sa bage... jenant

 •  01 Februarie 2009, 00:04

au disparut cum au disparut si in Italia;)

 •  31 Ianuarie 2009, 23:22

TARANUL ASTA CARE FURA CEL MAI AVANTAJAT ZICE CA AU DISPARUT....NORMAL ...CE SA ZICA !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează