FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, JOI, 21:00, TELEKOM SPORT, DIGI, LOOK, GSP.RO

Iuliu Mureșan a început războiul cu FCSB: "Vreau să câștigăm din penalty! Becali știe doar să pună presiune pe arbitraje"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 septembrie 2017 11:27

CFR Cluj și FCSB se vor duela joi în derby-ul etapei a 11-a, iar cele două mari rivale au început deja războiul la nivelul declarațiilor.

După ce Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Petrescu, numindu-l "Dan Penalty", Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, a pus că vrea ca echipa sa câștige meciul cu FCSB după o lovitură de la 11 metri.

"Ca să glumesc puțin, mi-ar plăcea să câștigăm meciul cu FCSB dintr-un penalty. Vreau să fie un meci greu, câștigat pe final, cu un penalty. O să fie un meci greu. Steaua are un lot valoros. Becali știe doar să pună presiune pe arbitri. Eu am emoții pentru calificarea în play-off. Nu este ușor", a spus Iuliu Mureșan la Pro X.

CFR Cluj - FCSB se joacă joi, de la ora 21:00. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, LookTV și TV Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

"Obiectivul nostru a fost să luăm cele trei puncte, nu ne-a interesat modul în care jucăm. Am jucat prost, dar e dificil să joci bine pe acest teren sintetic.

Mă bucur că am luat cele trei puncte, dar important e că a câștigat echipa, nu că am marcat eu. Contează mai puțin că am câștigat din penalty. E munca noastră în joc, doar noi știm cât alergăm pentru a obține punctele.

Urmează meciul cu FCSB, o adevărată canditată la titlu, va fi cu siguranță un meci foarte interesant"
Ciprian Deac după meciul cu Chiajna, 1-0

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (20)
485809194904413
Costel Tudor  •  18 Septembrie 2017, 20:59

Ciobanul pușcăriaș nu are nici o limita , a uitat de valiza cu bani , a uitat cand se ducea in cantonamentele adversarelor , a uitat de aranjamentele cu unii jucatori adversi ( ex. Stancioiu de la SS ) si multe alte acțiuni !

fc5b.
fc5b.  •  18 Septembrie 2017, 18:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

894113170664848
Raul Bota  •  18 Septembrie 2017, 18:34
Postat de andrei.f pe 18 Septembrie 2017, 13:35

Mare tupeu la asta, in primele 10 etape, CFR a primit 6 de 11 m la scorul de o-o. Si nici macar nu erau 11 m. La Chiajna nu a fost, cu Craiova nu a fost penalty, faultul incepuse in afara careului, la fel si cu dinam0 a fost un 11 m dubios primit de CFR, nimeni nu a vazut hentu la Nedelcearu. In schimb Steaua este defavorizata, numai in meciul de la Ovidiu trebuia sa primeasca doi de 11 m !

Nu prea inteleg ce gandesti.Declari ca in meciul cu craiova nu a fost 11 dar tot tu afirmi ca faultul incepe in afara careul .Si conform regulamentului faultul se considera unde se termina.Deci cum e?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează