FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 2-1

Iuliu Mureşan ameninţă supremaţia Stelei » Ce promisiune a făcut preşedintele lui CFR şi despre cine spune că e fenomenal

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 octombrie 2014 23:51

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, i-a promis lui Vasile Miriuţă că îi va aduce cei doi jucători de care antrenorul a spus că are nevoie pentru a se bate cu Steaua la titlu. 

"Sînt foarte mulţumit de atitudine, e primul joc în care reuşim să întoarcem rezultatul, asta arată forţa grupului. Mai ales că jucătorii au traversat o perioadă mai dificilă.

Echipa e mult mai ieftină decît în anii trecuţi şi totuşi sîntem pe primul loc. Priceperea lui Miriuţă, munca echipei, caracterul deosebit al băieţilor ne-au adus în această situaţie.

Guima, venit din liga a doua din Portugalia, are calităţi deosebite, dă goluri cînd trebuie. Larie a fost omul meciului. Ne-am adaptat la condiţiile date, uite că acum nu am putut cheltui atît şi totusi, datorită priceperii pe care o avem, am creat o echipă şi luptăm pentru primul loc.

Vom mai aduce jucători de valoare, ştim deja care sînt posturile unde avem nevoie. Miriuţă a reuşit să facă ceva extraordinar, fenomenal, i-a făcut să joace bine împreună, deşi sînt mulţi jucători noi, arată ca o echipă sudată. E antrenorul cu care mă înţeleg cel mai bine. Sînt alături de el", a spus Iuliu Mureşan la LookTV. 


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
ancacfrcluj
ancacfrcluj  •  20 Octombrie 2014, 13:19
Postat de rampage_roar pe 19 Octombrie 2014, 01:05

cum plm au batut ratatii astia nu stiu se bat cu masa mare la titlu Steaua nu are adversar ce cacat mananca asta si antrenorul lor nu stiu dar abereaza mult ei sunt in pericol sa nu prinda locul 5 pana la final la cat de plictisitoare e echipa asta ma mir cum de mai sta pe locul doi dar e de inteles Dinamo e tot slaba si Petrolul cu Astra au problemele pe care le au dar totusi astia nu au cum sa se bata la titlu pt ca titlul e rezervat Stelei Doamne dar prosti sunt astia ei cred ca mai e pe timpul cand U Cluj ne da meciul sa luam titlul si International cu jucatori de la CFR ulitma etapa vai de mama voastra la gandirea voastra nici tara nu merge

Despre ce vorbesti acolo?Te faci de ras cu limbajul asta de 2 bani,tu nu vezi?

andytheblue
andytheblue  •  19 Octombrie 2014, 23:19

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!

andytheblue
andytheblue  •  19 Octombrie 2014, 20:51

iar comenteaza toti ra4tatii pe aici gen:bianco ,un bol4nav de la petrolul ! vad numai furaciuni cu arbitrii !Mure dinamo !Campioni am fost,campioni vom fi pana vom muri Steaua Bucuresti !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează