FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Iuliu Mureșan anunță: "Deac n-a semnat prelungirea cu CFR Cluj" + Ce spune despre plecarea sa de la echipă

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 19:00

Ciprian Deac, 31 de ani, a fost dorit insistent de Gigi Becali la FCSB, însă mijlocașul a ales să continue la CFR Cluj.

În ultima vreme s-a tot vorbit că acesta și-ar fi prelungit înțelegerea cu formația ardeleană, însă președintele Iuliu Mureșan neagă acest lucru.

"Am garanţia că Deac rămâne la noi. Mai rămâne să discutăm câteva detalii asupra contractului. Încă n-a semnat", a spus Mureșan, pentru Look TV.

Președintele lui CFR Cluj a dezmințit și zvonurile conform cărora ar urma să plece din funcția pe care o deține la formația ardeleană: "Eu cred că nu o să plec. Sunt dorit de noii acţionari. M-au sunat în ziua în care a apărut articolul să-mi spună că nu e de la ei".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Aprilie 2017, 19:22

GSP-ul este ca si Radio Erevan de pe vremea comunismului. Suna un "ascultator" : cum sa fac sa nu ramana sotia gravida? Raspuns:folositi apa. Cand Inainte sau dupa ? In loc de.....raspune "radioul". Cam in halul asta suna si comentariile GSP-ului .Strict la " obiect". Pleaca Deac la Steaua ,nu a semnat cu CFR ,de fapt n-a semnat ,pleaca Muresan ,nu-i adevarat (oricum n-am crezut de la inceput),patron e Paskany ,venit mai inainte sa-si ia ramas bun , patron e altul ,i-am uitat numele , CFR si-a platit insolventa ,ba nu si-a platit-o ( nu s-a " inmatriculat" D*zeu mai stie.... Cate si mai cate .Stil ...Budescu .Si ala ba pleca in China ,ba semna cu Steaua ,pana la urma l-a reluat Astra. Ce sa mi crezi ? Nimica . Haide CFR! Si U!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează