FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ivan nu mai vrea să audă de Steaua de cînd a aflat de Barcelona: "De la Craiova direct afară"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 17:58

Andrei Ivan este dorit de FC Barcelona, care e gata să dea 4 milioane de euro în schimbul său. 

Jucătorul nici nu se mai gîndește la Steaua de cînd a auzit că este în atenția giganților de la Barca. 

"Eu sper să se facă transferul la Barcelona, dar vom vedea la sfîrșitul lunii ce se va întîmpla. Sper să fac față acolo.

Am mai spus-o de multe ori, nu vreau să joc în tară la altă echipă, vreau să plec de la Craiova direct afară.

Și la Espanyol mi-ar plăcea, m-a antrenat Costel Gâlcă doi ani (n.r. la naționala de tineret) și aș lucra din nou cu dînsul", a declarat Andrei Ivan conform Digi24.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
grandetorito
grandetorito  •  08 Ianuarie 2016, 19:35
Postat de vyyllyy pe 08 Ianuarie 2016, 19:08

Du-te unde ai treaba , fac caterinca de prosti ca tine , *** si fb clona cu tot , batisti campionatului , Spune-ti "NU" la clona ucigase .

Ultimele 5-6 cuvinte te-au dat de gol ca esti un agramat. "Spune-ti "NU" la clona ucigase".. Pun pariu ca habar nu ai ce greseli gramaticale ai facut. Iti vind un pont: sunt 2 si sunt mari !

khal_37
khal_37  •  08 Ianuarie 2016, 19:30
Postat de gabonne1982 pe 08 Ianuarie 2016, 19:21

este posibil sa se afle pe vreo lista de scouting a Barcelonei.Cluburile mari din vest au astfel de liste cu jucatori tineri si de perspectiva pe care-i urmaresc.Dar de aici si pana la un transfer,este cale lunga

Sa nu uitam de ,,La Masia''...Barcelona B se bazeaza 90% pe juniori promovati de la Academie, plus cativa extranjeros, alesi din sute de tinere talente...baitul asta are un salar de 800 de euro pe luna, doua goluri, o cascheta, si cam atat. Spune-mi tu ce-l recomanda la echipa a 2-a din liga a 2-a(cu un pas in liga a 3-a) a Barcelonei? Nu tin minte sa fi facut vre-o faza epica, sa arate ceva demn sa fie chemat acolo.

khal_37
khal_37  •  08 Ianuarie 2016, 19:22
Postat de vyyllyy pe 08 Ianuarie 2016, 19:08

Du-te unde ai treaba , fac caterinca de prosti ca tine , *** si fb clona cu tot , batisti campionatului , Spune-ti "NU" la clona ucigase .

Om fi noi ,,batistii'' campionatului, dar voi sigur sunteti blatistii lui. Fara blaturi si fara ajutorul arbitrilor de casa ati fi pe loc de play-out fara sanse de play off dar cu sanse reale de retrogradare. Dar sistemul neocomunist unde fratii negoita sunt sponsori si membrii marcanti impreuna cu unchiul fost securist au pus umarul si in acest mod aceasta mizerie de echipa a ajuns in primele 4. Asa ca fugi ma la gara, ia primul tren, oricare, si du-te!!!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează