FOTBAL  »  Superliga  »  PAOK

Probleme pentru Gică Hagi? Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, vrea să-l dea în judecată

Ivan Savvidis
Ivan Savvidis

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 21:37

Ivan Savvidis, președintele lui PAOK Salonic, ar intenționa să-l dea în judecată pe Gică Hagi, după afirmațiile dure făcute de acesta.

Într-un atac pe care l-a avut la adresa lui Răzvan Lucescu, Gică Hagi l-a numit „pistolar” pe Savvidis, fapt ce l-a deranjat pe grec.

„Probabil că el nu ştie ce înseamnă să construieşti o generaţie, să lucrezi cu copii. Să se ducă în Grecia, la pistolarul lui (n.r. patronul lui PAOK) pe care îl are acolo, la PAOK, cu pistoalele şi toate cele” Gică Hagi la TV Telekom Sport

Acum, Savvidis ar plănui să-l dea în judecată pe Gică Hagi, anunță presa din Grecia. Georgis, fiul lui Savvidis a avut un mesaj pe Instagram, despre care grecii spun că are legătură cu declarațiile lui Hagi: „Timpul meu, banii mei și familia mea se respectă. Nu te joci cu ele”.

Pe 11 martie 2018, la meciul dintre PAOK Salonic și AEK Atena, care putea decide campioana, Ivan Savvidis a intrat pe teren cu pistolul, după ce golul lui Fernando Varela a fost anulat. (Detalii AICI)

Vezi și: Jurnaliștii francezi, „VRĂJIȚI” de Ianis Hagi » Supercaracterizare făcută de France Football: „Precizie diabolică! E gata să demonstreze Europei că are clasă”

Citește și:

Gică Hagi, RĂZBOI TOTAL cu Răzvan Lucescu: „Să ia lecții de la taică-su sau să meargă la școala de antrenori!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (70)
zizu
zizu  •  26 Iunie 2019, 11:25
Postat de lapusneanul pe 26 Iunie 2019, 08:36

sa vedem..hagi=un campionat si o cupa, lucescu=un campionat si o cupa...da, e mult peste..hahaha

Serios? Iamai caută și nu ieși în față ca măgarul! Pe alea de la rapid nu le pui?

946199078754644
Tavi A'visi  •  26 Iunie 2019, 10:28
Postat de davveire pe 26 Iunie 2019, 03:59

"fapte caritabile " ,ce s-s alea caritative!?:))

Sorry, am preluat fara sa-mi dau seama un cuvant din Limba Germana, se pare ca tu totusi ai inteles. ka·ri·ta·tiv = Caritabil( bine punctat) /karitatív/ Adjektiv Notleidende unterstützend = Suport pentru oameni nevoiasi.

fara_pista
fara_pista  •  26 Iunie 2019, 10:24

Discuții nesfârșite în urma unor declarații tipic românești. De fapt, Hagi, care nu-i prea priceput cu vorbele, a spus un adevăr: Răzvan Lucescu a obținut rezultate acolo unde avea un patron cu bani și influență, pe când Gică a reușit în câțiva ani să se afirme ca patron, descoperitor și șlefuitor de talente. De-aia a zis:„Probabil că el nu ştie ce înseamnă să construieşti o generaţie, să lucrezi cu copii.” Și aici are dreptate, uitați-vă câți jucători de la Viitorul sunt la naționalele noastre. Știe cineva vreunul descoperit și crescut de Cerceluș?

Vezi toate comentariile (70)
Comentează