FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 2-1

Ivan și Băluță au tras concluziile după înfrângerea cu Dinamo » Semnal de alarmă înainte de jocul cu Mediaș: "Ar fi o dezamăgire totală"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 22:33

Jucătorii oltenilor, Andrei Ivan și Alexandru Băluță, au comentat meciul cu Dinamo, pierdut de CS U Craiova la București, scor 1-2. Cei doi nu concep încă un pas greșit etapa viitoare, când echipa lor întâlnește Gaz Metan. 

"Am luat goluri repede, dar în a doua repriză s-a schimbat jocul. Din păcate, nu am putut reveni. Sperăm ca la jocul următor să oprim seria asta.

Presiunea crește, ne trebuie cel puțin un punct cu Gaz Metan Mediaș. Vom da totul, nu ne mai permitem nimic greșit.

Dacă marcam la acea fază, când am dat de 3 ori bară, puteam chiar câștiga acest meci. Îmi pare rău și că am ratat penalty", a zis Ivan la TV Dolce Sport.

Acesta a fost completat de Băluță: "E o mare dezamăgire. Am pierdut pe mâna noastră. N-am arătat nimic în prima repriză.

Trebuie să mergem înainte. Ne-a mai rămas un meci. Dacă nu ne calificăm în play-off, vom avea parte de o mare dezamăgire. Dacă am fi început meciul așa cum am început a doua repriză, altul ar fi fost scorul.

Nu are rost să dăm vina pe ghinion. Trebuie să câștigăm jocul cu Gaz cu orice preț. Le mulțumesc fanilor care au venit alături de noi. I-am dezamăgit. Nu putem decât să le arătăm meciul viitor, pe teren, că vrem să îndreptăm lucrurile".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
balauru48
balauru48  •  26 Februarie 2017, 11:41
Postat de rakanishu pe 25 Februarie 2017, 23:24

Cum e Ivane ? Inca cu gandul la Barcelona ? :)

Doar la fcsb se gandeste...asa ar trebuie, doar *** becali este peste barca, real, milan, united, bayern etc etc...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  26 Februarie 2017, 10:15

Ivan ăla e o piele de avion . Nu pentru că a ratat 11 m , ci pentru că e penibil în ceea ce face pe teren . Un *** *** craiolguțul Ivan Turbincă ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  25 Februarie 2017, 23:34

Suradeti voi, dar Ivan chiar este mult peste campionatul nostru (nu vad ce fundas il poate opri sai "controla" macar). Baluta ar trebui sa scape de stereotipurile verbale capatate din perioada lui la "academia" lui Hagi... Amandoi, oricum, merita ceva mai bun decat circul de prost gust care a devenit Liga I (Liga Becali).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează