FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Izolați la FCSB! Gigi Becali închide porțile, după apariția cazurilor de COVID-19: „Toată lumea în cantonament, nu mai iese nimeni de acolo!”

Gigi Becali anunță reguli stricte la FCSB
Gigi Becali anunță reguli stricte la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 16:09 / Actualizat vineri, 14 august 2020 16:31

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a decis să ia măsuri ferme la echipă, după apariția celor patru cazuri de coronavirus din lot. Latifundiarul a anunțat că jucătorii vor fi nevoiți să respecte reguli stricte în următoarele săptămâni. 

„Vom face teste acum din două în două zile, să fim siguri, nu ne jucăm, că vin meciurile de Europa League. Băgăm în carantină, băgăm în cantonament, așa trebuie dacă vrei să faci ceva în viață. 

„Toată lumea în cantonament, dacă vrei să faci ceva, toată lumea stă la bază, nu mai iese nimeni de acolo. Jucătorii și-așa iau foarte mulți bani, să stea în cantonament!”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

FCSB are programat următorul meci pe 20 august. Atunci, roș-albaștrii ar trebui să întâlnească Astra, în deplasare, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Apoi, pe 27 august, FCSB are programat meciul din primul tur preliminar al Europa League, acasă, cu FC Shirak.

Patru cazuri de coronavirus la FCSB

FCSB a înregistrat patru cazuri de coronavirus. Este vorba despre patru jucători: Toma Niga (22 de ani) Alexandru Pantea (16), Răzvan Udrea (19) și Gabriel Simion (22).

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, a confirmat existența cazurilor pozitive de coronavirus din cadrul echipei. „Da, sunt patru cazuri de coronavirus. Toate la jucători. Sunt copiii ăștia, Niga, Udrea, cel venit de la Astra, Simion, și băiatul de 16 ani, Pantea. Acuma să se ocupe DSP-ul, ce treabă am eu, să-i ia și să-i ducă la spital. Vor fi izolați de echipă. 

Gigi Becali: "Biserica Stelei o contruiesc pe Toni Piatră! El e stânca noastră. Eu îl alint într-un jargon biblic"

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB, lovită de coronavirus » Patru fotbaliști, testați pozitiv. Reacția lui Gigi Becali: „Trebuie să jucăm, ne speriem de virus?”

6 jucători revin la FCSB » Cât de compatibil e sângele cu care se împrospătează lotul?

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (72)
valeri.nu.e.moarta
valeri.nu.e.moarta  •  14 August 2020, 21:41
Postat de gicab pe 14 August 2020, 21:34

Se va mușamaliza... cum au făcut-o cu neaga Vlad și in multe alte cazuri

Vă așteaptă TAS-ul! Erați foarte vocali cu amenințările de a merge până la TAS, și acum.. nimic? Vă rezolvă Colazero, vă "umple" vistieria! :-))))))

valeri.nu.e.moarta
valeri.nu.e.moarta  •  14 August 2020, 21:38
Postat de catalynn pe 14 August 2020, 20:43

Exact așa! Însă in perioada cât “e Steaua”, FC R nu mai e Rapid, dacă vor câștiga campionatul se trece la Steaua, nu la Rapid. Ca debitezi prostii se vede din afirmația cum ca ne-ar obliga LPF. Fals! Ne obliga legea sporturilor, nu LPF! Însă pt ca e Românika, țara tuturor posibilităților (a nu se confunda cu “oportunităților” :-))) ) noi de deștepți in cap ce suntem am dat o lege prosteasca pe care apoi tot noi căutam moduri sa o eludam. Pt ca sa fie clar, FRF au făcut modificările in ROAF nu pt Steaua ci pt ca 95% din cluburile afiliate sunt susținute din bani publici, sau nu ar exista deloc.

Am uitat, tu esti "juristul" gsp-ului.. tot nu puteți juca in liga 2 cu organizarea curentă.. vezi că FCSB (Steaua) a câștigat niște trofee din 2003 încoace.. și ghici unde au rămas acele trofee? Mă bucur că am căzut de acord cu faptul că voi, talpanistii, veți schimba orașul si echipa după cum vă dictează Talpan cu marca "lui". Mâine dacă ne cuceresc rușii, vei cânta cu mândrie si onoare imnul rusesc si vei pupa pozele cu Putin! Că acum faci parte dintr-o "franciză" rusească, nu mai ești român :-))))))).

saviola3_4
saviola3_4  •  14 August 2020, 21:36

a venit preostul cu franciza, mapn ul da csa reglaul in franciza? au si un palmares uluitor, un play off castigat incununat cu promovarea in imensa liga a 3-a, impotriva ciulinilor din baragani, asta da franciza puternica, se vor bate toti miliardarii lumii pentru noua echipa a mapn ului!

Vezi toate comentariile (72)
Comentează