FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

EXCLUSIV Jean Vlădoiu: „Anul trecut eram un fel de Clinceni acum” + FC Argeș visează la play-off

FC Arges// Foto: IMAGO / sport pictures-Razvan Pasarica
FC Arges// Foto: IMAGO / sport pictures-Razvan Pasarica

Articol de GSP - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 11:03 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 11:54

Jean Vlădoiu (53 de ani), președintele clubului FC Argeș, a vorbit despre obiectivele clubului din Trivale și recunoaște că lupta la play-off rămâne visul pe care speră să-l atingă împreună cu gruparea piteșteană.

FC Argeș se află la 4 lungimi distanță de ultimul loc care duce în play-off, iar oficialul argeșenilor spune că implicarea primarului Cristian Gentea a adus mai multă stabilitate la echipă.

„În campionatul trecut eram un fel de Clinceni acum și am reușit să evităm retrogradarea. Ulterior primarul a venit alături de noi, i-am recâștigat încrederea pentru că la început nu avea încredere în noi. Am adus jucători mult mai experimentați, avem un lot foarte bun, care ne permite să visăm la play-off.

E adevărat, poate e un obiectiv prea mare atingerea play-off-ului. M-am exprimat greșit cu comparația dintre Clinceni și noi. În schimb, noi am avut liniște. La Clinceni, din cauza faptului că nu și-au plătit jucătorii, mulți dintre ei își doresc să-și rezilieze contractele. 

La Pitești, datorită primarului, noi n-am avut probleme financiare, pentru mine asta a fost surpriza cea mai plăcută și ce ne-a promis, s-a ținut de cuvânt. Jucătorii sunt plătiți la zi, iar contractele pe care le-au făcut cu noii jucători sunt mult mai bune”, a spus Jean Vlădoiu, la GSP Live.

Jean Vlădoiu: „Tindem către play-off, pentru că se poate”

În ciuda faptului că e fără victorie de patru etape, Argeșul visează frumos. Conducerea a luat măsuri pentru îndeplinirea celor două mari obiective: un loc în play-off și câștigarea Cupei.

„Chiar dacă n-ar fi fost această mărire de salariu, la condițiile pe care le avem în acest moment la Pitești, eu tot mi-aș fi dorit, alături de Prepeliță și Ianovschi, să tindem către play-off, pentru că se poate. Dacă n-am avea această certitudine, n-am vorbi așa să ne aflăm în treabă”, a adăugat președintele lui FC Argeș.

Programul lui FC Argeș în această iarnă:

  • 5-14 ianuarie – cantonament Centrul Național de Pregătire Mogoșoaia
  • 8 ianuarie – ora 11.00 Amical FC Argeș – CS Mioveni (Mogoșoaia)
  • 14 ianuarie – Amical FC Argeș - Sepsi OSK (Sfântu Gheorghe)

Citește mai multe știri din Liga 1:

Marko Dugandzic, nerăbdător să lupte pentru titlu » Imaginile care confirmă revenirea în Liga 1

A semnat cu o rivală din play-off, imediat după plecarea de la CS Universitatea Craiova: „E deja în cantonamentul din Antalya!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează