FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Joacă la două capete » Motivul pentru care Marica îl ține pe hold pe Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 12:05

Ciprian Marica l-a amînat din nou pe Gigi Becali, care a anunțat ieri că transferul atacantului de 30 de ani la Steaua ar putea fi perfectat astăzi.

Vîrful e dorit în continuare de Becali, deși patronul Stelei l-a acuzat săptămîna trecută că s-ar folosi de campioana României pentru a mări oferta celor de la Getafe. Deși ar fi vrut să anunțe transferul încă de marți, Becali a fost rugat de Marica să mai aștepte o zi.

Gică Craioveanu, fostul internațional român, a dezvăluit că Marica așteaptă un nou răspuns de la Getafe. ”Luni se va termina totul. Președintele îl vrea, antrenorul îl vrea, dar mai sînt cîteva lucruri de pus la punct cu Liga, cu Federația. Getafe vrea să dea cîțiva jucători. Mister are încredere în el. Ciprian a fost un jucător important pentru Getafe”, a spus Craioveanu la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
haideusicfr
haideusicfr  •  13 Ianuarie 2016, 21:58

Suspens mai ceva ca si in filmele cu comisarul Maigret.Semneaza ? nu semneaza ? Pana una alta s-ar putea ca *tata vostru* scriitorul sa se intoarca la puscarie.Nu i se recunosc ..*cartile*.

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Ianuarie 2016, 21:54
Postat de vasglo pe 13 Ianuarie 2016, 16:36

Cine e Gica Craioveanu??!! Nu cumva "puscariasul" ala, cu dinti de imprumut, care rade ca "proasta-n targ" pe la "Fotbal european", si care castiga si el un ban cu "nema cartela"??!!-:)

Reclamele cu Gica Craioveanu sunt de cel mai prost gust.!

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Ianuarie 2016, 21:52

Deocamdata pe Mutu nu-l doare capul.S-a insurat.Pentru a treia oara.Daca il durea capul de Euro nu stiu ce facea antrenamente ,transpira etc.Acuma inainte de Euro toti isi aduc aminte de Romania si mai ales de ..Steaua.Acolo e Avram arbitrul de casa ce transforma din niste incompetenti(vezi cazul lui Pintilii,Bourceanu,Papp etc) in jucatori de Nationala.Si de ..internationala...Pufulet,Mutu,Maricasi altii..

Vezi toate comentariile (42)
Comentează