FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Joi se rezolvă cazul Nicolae Vasile » Rapid cere o suspendare de doi ani!

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 iulie 2014 15:34

Viitorul lui Nicolae Vasile se va decide joi la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, care va analiza refuzul fundaşului stînga de 18 ani de a semna un contract de profesionist cu Rapid.
La data de 30 iunie, contractul de junior al lui Vasile a expirat, iar jucătorul a refuzat să semneze o nouă înţelegere cu formaţia din Giuleşti. "Vişiniii" îi oferă un salariu de 1.000 de euro pe lună, cu 500 mai mic decît cel pe care îl are acum.

Vaslile a fost exclus din lot şi se antrenează prin parcuri pînă cînd comisiile vor lua o decizie definitivă. Giuleştenii solicită o suspendare de cel puţin doi ani!

EXCLUSIV Scandal la Rapid! Fotbalist lăsat la porţile cantonamentului şi ameninţat cu suspendarea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
gado
gado  •  11 Iulie 2014, 17:24

daca marionetele din conducerea echipei vor sanctiona un copil care a dat tot ce a putut pentru a promova in liga 1, atunci totul s-a terminat. in loc sa premiati jucatorii ptr "performanta" obtinuta, voi ii sanctionati sau le reduceti salariul, la ce va asteptati in campioant ? acest "administrator judiciar" sa nu uitati ca a fost numit la cererea lui COPOS ! fiti siguri ca nu face decat ce i se transmite din puscarie ! sa caute surse de bani, sponsorizari, cai de iesire din insolventa... echipa nu are nici o sansa in acest campionat, dar va primi bani din televizari bani care sigur nu vor ajunge la jucatori. lasati-l liber pe v nicolae munceste si trebuie sa c

mihai_s
mihai_s  •  11 Iulie 2014, 16:23

e o greseala uriasa ce face nicolae vasile. regulamentele spun ca jucatorul E OBLIGAT sa semneze cu acelasi club dupa ce termina junioratul, deci daca nu va semna va fi suspendat 2 ani. ar fi pacat de el, ca e bun, dar astea sunt regulamentele... oricum rapid nu poate fi obligata sa ii plateasca un salariu mai mare, nu are de unde, e in insolventa. eventual semneaza pe 1000 de euro si e imprumutat in alta parte

scorpionul1923
scorpionul1923  •  11 Iulie 2014, 16:09
Postat de scorpionul1923 pe 11 Iulie 2014, 16:06

Cine cere mila soldovene??? S-a cerut numai dreptul Rapidului castigat pe teren, nimic mai mult. Nu iti vezi tu mai bine de fundul tau de moldova mai bine? cat tupeu pe foamengatii de soldoveni sa vorbeasca de mila! Sarma bai, sarmaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Dreptate castigata dealtfel la TAS, pe plan international...ca sa nu mai aveti voi ce marai...dar nesimtire ca la voi mai rar! Tupeu nerusinat de asistat...toata tara va sprijina sa respirati si VOI vorbiti de mila? "Navetistilor" :)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează