FOTBAL  »  Superliga  »  CFR ARE ANTRENOR

Jorge Costa a ajuns la Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 21 mai 2011 01:16

Noul antrenor al CFR-ului a venit în România însoţit de soţia lui


Jorge Costa a ajuns în această noapte la Cluj, unde mîine va urmări la lucru, din tribune, noua sa echipă, CFR, în meciul cu Steaua. Tehnicianul portughez a fost însoţit la sosire de soţia sa, dar şi de cel pe care îl va avea "secund" la CFR, Jaime Megalhaes. "O să văd meciul cu Steaua, iar de duminică voi începe munca. Sînt cu gîndul doar la acest lucru, să muncesc. Nu ştiu foarte multe despre Cluj, dar de aceea sînt aici ca să aflu mai multe. Cunosc toţi jucătorii de la CFR. Sînt încîntat că am semnat cu această echipă", a spus Costa la sosire.

Vezi mai jos o galerie foto de la sosirea lui Jorge Costa la Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  21 Mai 2011, 12:19

pe astal stiu de cand era jucator, era fundas central la porto si nationala portugalei... e mserias

tarleaa
tarleaa  •  21 Mai 2011, 10:53

@magnifiku: mai citeste inca o data. Zice ca nu stie foarte multe despre Cluj...

magnifiku
magnifiku  •  21 Mai 2011, 10:33

Asta se contrazice singur.Pe de o parte spune ca nu stie foarte multe despre CFR Cluj,iar pe de alta parte spune ca stie toti jucatorii.Pai daca stie toti jucatorii ce ar mai trebui sa stie?!Ca doar CFR are in palmares doua campionate,una sau doua cupe si una sau doua supercupe.Sper sa faca treaba buna acolo.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează