FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucător-surpriză pentru Contra la ședința de pregătire: "Am revenit la antrenamentele echipei mele de suflet!"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 11:18

Laurențiu Brănescu a revenit la antrenamentele lui Dinamo, după accidentarea suferită în urmă cu trei luni în meciul cu Viitorul, când a suferit o entorsă la genunchiul stâng.

Portarul dinamovist de 22 de ani a postat un mesaj pe Facebook în care le mulțumește pentru ajutor celor de la Juventus, echipă de la care a venit împrumut la formația alb-roșie.

"Zâmbesc în iarbă! Am revenit, după trei luni, la antrenamentele echipei mele de suflet. Am suferit în fiecare zi în care am stat departe de echipă. M-am pregătit zi de zi pentru această clipă, pentru bucuria de a plonja din nou în poarta dinamoviștilor.

Nu aș fi reușit fără voi, fără specialiștii de la Acıbadem A Class Healthcare Services, fără prietenii de la FC Dinamo și de la Juventus, fără sprijinul tuturor celor care m-au susținut. Vă mulțumesc!", a fost mesajul lui Brănescu.

Mai mult ca sigur Brănescu nu va juca pentru Dinamo în ultima partidă a sezonului cu Astra, sâmbătă, de la ora 20.00, în direct pe TV Dolce Sport, TV Digisport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

19 partide
a jucat Brănescu pentru Dinamo în acest sezon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1425838917717550
John Milne  •  11 Mai 2017, 16:40

Alt balkanist care a suferit .

mariuss72
mariuss72  •  11 Mai 2017, 13:30

Credeam ca e Tamas :)))))

burgman
burgman  •  11 Mai 2017, 12:25
Postat de dora pe 11 Mai 2017, 12:22

A luat cel putin un gol in aproape toate cele 19 partide cât a jucat la Dinamo. Ca valoare mi se pare sub Penedo și Cerni...

Corect, si mie mi se pare ca este sub cei doi. Mai are ceva nasol, nu repune repede mingea in joc, Lobonț era cel mai bun la asa ceva!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează