FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Jucătorii Astrei îl trimit pe Șumudică la o altă echipă din Liga 1: "O să-i placă acolo"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 09:08

Marius Șumudică are șanse tot mai mici de a continua la Astra Giurgiu din vară, iar jucătorii cred că o alegere inspirată ar fi CS U Craiova, formație care va avea un stadion nou, dar și o bază de pregătire ultramodernă. 

”Stadionul de la Craiova este superb. Infrastructura pe care o să o aibă Universtatea Craiova este a unei echipe de top, multe terenuri de antrenament foarte bune.

Eu cred că, dacă domnul Șumudică o să vină aici, o să-i placă și-i doresc multă baftă, indiferent de destinația pe care o va avea.

El a făcut performanță la Astra”, a declarat Silviu Lung jr. pentru TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  21 Aprilie 2017, 08:28

Mi-ar placea sa vad mai multe echipe cu astfel de conditii. Cat despre Sumi, el a reusit sa performeze acolo unde nu te asteptai. Deocamdata e in postura de a alege !

zarqa
zarqa  •  20 Aprilie 2017, 17:35
Postat de andrei.f pe 20 Aprilie 2017, 10:25

Nu cred că oltenii vor accepta o baragladină rapidistă !

Indiferent ce crezi tu nu contează. Cine postează sau comentează jignitor la adresa lui Șumudică o face din răutate adâncă sau din frustrare. La lotul subțire și condițiile vitrege avute la Astra, cu echipa luată de pe locul 9, M.Șumudică a dus titlul la Giurgiu împotriva tuturor opozanților săi care au folosit toate mijloacele mafiei pentru a-l opri. Nu au reușit. De ce nu au reușit ? Deoarece, cel puțin ptr campionatul intern, M.Șumudică este cel mai bun antrenor. Top antrenori în Liga I : 1. M.Șumudică ; 2. V-le Miriuță ; 3. C.Contra ; 4. Laurențiu Reghe -Prodan.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  20 Aprilie 2017, 15:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează