FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Jucătorii Astrei sar în apărarea lui Șumudică: "Ne afectează problema dintre el și conducere"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2017 17:27

Astra și-a rezolvat în mare parte problemele financiare după banii primiți de la Steaua în urma transferului lui Alibec, însă tensiunile dintre conducere și Marius Șumudică au devenit tot mai vizibile.

Geraldo Alves (36 de ani), unul dintre fotbaliștii de bază ai Astrei, s-a arătat deranjat de problemele dintre conducere și antrenor și spune că e afectat de acest lucru.

"Suntem aproape la zi, avem unul sau două salarii întârziere și niște bonusuri din Europa League. Problema lui Șumudică mă afectează, eu vreau să existe liniște la echipă. E foarte greu când conducerea și antrenorul nu sunt de acord. Sper să se rezolve, să putem prinde play-off-ul și să reușim să trecem de Genk”, a declarat Geraldo Alves.

"Dacă prindem play-off-ul suntem acolo, la luptă. De obicei, când vorbește, Șumudică vorbește bine, eu am încredere mare în grupul ăsta"
Geraldo Alves

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
208884976230492
Romulus Hurmuzache  •  22 Ianuarie 2017, 19:20

Bravo Geraldo! Hai Şumudica!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează