FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - STEAUA, MÂINE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Jucătorii celor de la Poli Iași vor maximum din meciul cu Steaua, dar Prunea îi temperează: "Orice punct e un câștig"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 19:08

Ieșenii își fac planuri mari împotriva Stelei, pe care o întâlnesc mâine, de la ora 20:30, în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Dacă Andrei Cristea și Cosmin Frăsinescu au curaj și speră să câștige, Florin Prunea e puțin mai reținut, recunoscând că și un punct este foarte bun.

"Sperăm să încurcăm Steaua din nou. În primul rând, ne dorim să câștigăm pentru noi, avem mare nevoie de puncte", a declarat Cosmin Frăsinescu pentru Dolce Sport.

"Ne-am dori foarte mult să nu pierdem. E clar că și ei sunt foarte motivați, pentru că au avut multe rezultate negative în ultimul timp. Ne dorim foarte mult o victorie", a spus Andrei Cristea.

"Orice rezultat împotriva Stelei este pozitiv, punct sau puncte, ar fi extraordinar"
Florin Prunea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează