FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - STEAUA, DUMINICĂ, 20:00, LOOKTV, LIVETEXT GSP.RO

Jucătorii de la Concordia Chiajna i-au pus gînd rău Stelei: "Vrem cele trei puncte"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 16:24

Concordia Chiajna şi Steaua se întîlnesc duminică în etapa a 14-a din Liga 1, iar jucătorii Condordiei sînt încrezători în şansele echipei de a cîştiga meciul.
"Aşteptăm trei puncte din meciul cu Steaua, chiar dacă întîlnim cea mai bună echipă din campionat, o echipă solidă, cu jucători de valoare. Dar avem şi noi şansa noastră. Ei vin după un meci greu în Portugalia şi avem şanse să luăm un punct cel puţin, dacă nu trei. După părerea mea, nu e nimeni care să se bată cu Steaua la campionat şi tot ei vor cîştiga campionatul", a declarat Adrian Cristea la conferinţa de presă, potrivit Mediafax.

"Cred că e cel mai oportun moment să întîlnim Steaua pentru că venim după o serie de rezultate relativ bune, iar Steaua vine după o deplasare lungă în Portugalia. Am pregătit foarte bine meciul, Steaua are şi ea puncte slabe, dacă reuşim să le valorificăm, victoria va fi de partea noastră. Pentru mine e un meci mai special, am jucat cinci ani la Steaua şi acum e prima oară cînd sînt adversarul Stelei. Toată săptămîna am avut o stare de nervozitate, sper să am emoţii constructive la meci", a declarat şi Florin Lovin.

Meciul dintre Chiajna şi Steaua se va disputa duminică, 9 noiembrie, ora 20:00, în direct la LookTV şi liveTEXT  pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 01:05
Postat de vap_andrei pe 07 Noiembrie 2014, 17:16

În fiecare săptămână, aceeași stire. Aveți un template și schimbați doar numele echipei? JegSeP-iști anonimi curnaliști.

sabloane, tipare... matrite.>)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 01:05
Postat de nebraska pe 07 Noiembrie 2014, 17:41

Multa bafta Șumi! La trei sa va opriți!

..)))))))))))))))) doamne ajuta, dar cred ca va fi invers..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 01:05

adica si-au propus sa nu piarda drastic ?..))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează