FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Jucătorii de la FCSB resimt presiunea după ultimele rezultate » Cum a prefațat unul din titularii lui Dică partida cu Astra

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 noiembrie 2017 16:18

Bogdan Planici a fost fotbalistul care a greșit decisiv la golul cu care Poli Iași s-a impus în fața celor de a FCSB etapa trecută (1-0), iar înaintea partidei cu Astra a afirmat că jucătorii resimt presiunea după ce echipa a fost depășită de CFR Cluj în clasament.

"Acum este o presiune mai mare, pentru că CFR este acum pe primul loc. Dar asta ne va face mai puternici pe teren şi sper să câştigăm cu Astra. Este o echipă foarte bună care va fi în play-off. Va fi un meci greu.

Ei se vor mulţumi şi cu un egal, dar noi trebuie să fim pozitivi şi să câştigăm. Este o echipă bună, o fostă campioană, dar noi avem o echipă mai bună şi avem o şansă bună să câştigăm", a spus Planici la conferința de presă susținută înaintea partidei de la Giurgiu.

În ce privește meciurile din Europa League, fundașul sârb este de părere că FCSB are în continuare șanse importante de a încheia grupa pe primul loc.

"Avem două înfrângeri la rând, dar în Europa nu contează pentru că suntem oricum calificaţi. Avem şansa să terminăm primii dacă o învingem pe Lugano, aşa că nu e o înfrângere dureroasă", a adăugat Planici.

FCSB a înregistrat două înfrângeri consecutive în ultimele două meciuri, cu Poli Iași (0-1) în campionat și Viktoria Plzen (0-2) în Europa League.

FCSB întâlnește duminică în deplsare Astra, de la ora 20:45. Meciul va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nebraska
nebraska  •  25 Noiembrie 2017, 16:53

Sa uram bafta Astrei toti,in special stelistii antifcsbusti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează