FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CAMPIOANA ROMÂNIEI

Jucătorii de la Viitorul n-au mai rezistat! Reacție nervoasă la adresa lui Becali: "Vrea titlul cu japca!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 09:53

Jucătorii de la Viitorul, noua campioană a României, sunt extrem de nemulțumiți de atitudinea celor de la FCSB, care amenință că vor contesta titlul la TAS și că vor fi campioni.

Portarul Victor Râmniceanu a avut o reacție dură la adresa lui Gigi Becali și a celor de la FCSB, acuzându-i dur.

"Au indus pe toată lumea în eroare. Mai aveau puțin și ziceau că mai jucăm un meci cu ei, dacă e nevoie. Noi i-am bătut când a trebuit.

N-au putut să ne bată, așa că în locul lor n-aș mai vorbi. Sunt foarte supărați. Becali a investit foarte mulți bani, dar s-a ajuns prea departe. Eu îi aștept și le dau medalia de campion, dacă vor. Și tricoul. Am văzut că au vrut să ne ia titlu cu japca. Nu se poate așa ceva. A fost un joc psihologic care ne-a ambiționat mai mult", a spus Râmniceanu la TV Dolce Sport.

  • LPF spune că într-un sezon sunt două campionate diferite, iar la final, în lupta pentru titlu dintre două combatate aflate la egalitate de puncte, contează doar meciurile directe din play-off, acolo unde Viitorul este avantajată față de FCSB;
  • FCSB spune că este un singur campionat și că trebuie să conteze toate cele patru meciuri directe, din sezonul regulat + play-off, citând art. 29 din ROAF. (detalii aici)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (190)
425731240965213
Viorel Chirca  •  16 Mai 2017, 00:04

Eu propun un turneu in trei pt deciderea campioanei....de ce doar un meci de baraj intre fcsb si viitorul cand poti include si pe Dinamo si ai un turneu....cu asa ceva sunt de acord

kos_tyn
kos_tyn  •  15 Mai 2017, 01:05

e o situatie bizara. nu conteza ce s-a vrut si ce s-a scris. in cel mai fericit caz pentru viitorul TAS-ul v-a decide un meci de baraj (care e prevazut in ROAF) deoarece regulamentul poate fi interpretabil dar in lege si virgula pusa aiurea decide

kos_tyn
kos_tyn  •  15 Mai 2017, 00:53
Postat de Daniel Ion pe 14 Mai 2017, 18:14

***

ca sa nu se confunde cu regulat, asa cum esti tu acum, s-a folosit termenul regular care e ...tot aia

Vezi toate comentariile (190)
Comentează