FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii dinamovişti au reacţionat după demiterea lui Mihai Teja: "Noi sîntem de vină! Nu ne-a cerut nimeni părerea despre numirea noului antrenor"

Mihai Teja
Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 martie 2015 16:51

Conducerea lui Dinamo a decis demiterea lui Mihai Teja după o serie de rezultate slabe şi aducerea lui Flavius Stoican, care a fost prezentat astăzi.

Marius Alexe, unul dintre cei mai vechi jucători din lotul "cîinilor" a comentat demiterea lui Teja şi aducerea lui Stoican.

"Nouă nu ni s-a cerut nici o părere, pentru că sîntem jucători. Nu este normal ca un conducător să ceara părerea jucătorilor dacă trebuie schimbat sau nu antrenorul.

Noi am încercat să ne facem treaba şi să ne îndeplinim obiectivele. Ne-am înţeles foarte bine cu Mihai Teja şi el poate confirma că a fost o atmosferă bună la echipă.

Antrenorul a plătit pentru rezultatele slabe, dar noi sîntem de vină. Sîntem conştienţi că nu am făcut cele mai bune jocuri.

Sperăm că schimbarea să fie cu noroc. Am avut deja o discuţie cu Stoican şi încearcă să ne motiveze cît mai bine, pentru că trecem printr-un moment greu. Trebuie să luptăm pentru fiecare partidă şi să încercăm să urcăm cît mai mult în clasament. Primul meci este cu Ceahlăul, unde trebuie să luăm cele trei puncte", a spus Alexe pentru DigiSport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
loritzu
loritzu  •  14 Martie 2015, 10:26

De obicei ma feresc sa folosesc un limbaj trivial pentru ca sunt convins ca nu face decat sa coboare nivelul oricarei discutii, dar acum nu ma pot abtine : Du-te draq de mizerie patetica si perversa si tu si jigodiile din gasca ta !

viomarc
viomarc  •  14 Martie 2015, 09:18

S-a vazut clar ,la meciul cu Pandurii,ca ati vrut sa scapati de Teja.Va alerga prea mult?Strica bisericutele?S-au suparat" marile" vedete Alexe si Lazar ca nu joaca?VOI ATI ADUS ECHIPA IN STAREA JALNICA IN CARE SE AFLA.NESIMTITILOR.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  14 Martie 2015, 01:36

NEA GUITZAAAAA SCOATE NE DIN INSOLVENTA IN CARE NE AI BAGAT FARA NICIUN AVERTISMENT SI...VPM

Vezi toate comentariile (18)
Comentează