FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 0-1

Jucătorii dinamoviști sar în apărarea lui Andone: "Ce vină are el că ratez eu sau că dă altcineva pe lângă minge?"

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 23:01

Ioan Andone a fost contestat din tribune la meciul cu Concordia Chiajna, pierdut de Dinamo cu scorul de 0-1, însă căpitanul "câinilor" susține că nu antrenorul ar trebui învinuit.

"A fost un meci urât, oaspeții s-au apărat tot meciul și au jucat pe contraatac. Nu are nicio vină antrenorul, sperăm să ne revenim, așa nu se poate, trebuie să câștigăm neapărat.

Andone nu are nicio vină, ce vină are el că eu ratez sau că un coleg dă pe lângă minge? Sperăm ca pe viitor să ne ridicăm la pretențiile acestui club, se pare că noi îi resuscităm pe toți. Punctele de la Botoșani sunt vitale pentru noi", a spus Dan Nistor la finalul meciului, la Dolce Sport.

Sergiu Hanca este de părere că partida cu Chiajna a fost cel mai slab meci al lui Dinamo în acest sezon.

"Cu siguranță a fost cel mai slab meci al nostru în acest sezon. Trebuie să vedem unde am greșit și să încercăm să câștigăm următorul meci.

Se întâmplă ceva la echipă, azi nu am început bine, a fost un meci dezastruos pentru noi. Ne cerem scuze fanilor, antrenorilor și conducerii. Este normal ca fanii să fie supărați".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
kevms75
kevms75  •  25 Septembrie 2016, 02:11

"Punctele de la Botoșani sunt vitale"?!? Nu, bai baiatule, nu sunt vitale!..... ASTEA erau vitale! Astea de care voi v-ati batut joc azi!!! Punctele de la Botosani ORICUM nu le luati! Pentru ca nu sunteti in stare!!! Pentru ca Negoita nu baga bani in echipa sa aduca jucatori adevarati, nu gloabe ca voi!!!

travka
travka  •  24 Septembrie 2016, 23:39

auzi nu e si vina antrenorului cand pierde echipa...Nistore, tu esti monument de prostie mai ceva ca Raducanu sau Tanase, parca tot tu ai zis-o pe aia:"in afara de cele 6 goluri Steaua nu prea a avut ocazii" =)))) voi aveti mereu inceput de sezon primele 6-7 etape bun dupa care mergeti la locul vostru, anu asta nu prindeti play off sigur

banciuu
banciuu  •  24 Septembrie 2016, 23:38

Iniesta Nistor-Andone nu are nicio vină, ce vină are el că eu ratez...Pai cine te-a adus la dinamo mai geniule?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează