FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Jucătorii FCSB-ului știu la ce să se aștepte de la Dică: "Se bazează mult pe asta"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 08:59

Florin Niţă ştie deja la ce să se aştepte de la antrenamentele cu Nicolae Dică şi dezvăluie că tehnicianul se bazează foarte mult pe unitatea de grup.

"Sper să avem rezultate şi să câştigăm trofee împreună. Se bazează mult pe antrenamente tactice. În afara antrenamentelor ţin minte că încerca să ne unească tot mai mult", a spus Niţă la TV Dolce Sport.

Portarul celor de la FCSB i-a felicitat pe cei de la Viitorul pentru titlul de campioni şi nu a comentat foarte mult pe seama demersului pe care Gigi Becali îl va face la TAS.

"Au avut un sezon destul de bun şi ţin să-i felicit pe această ocazie. Şi sper să se rezolve acea problemă cu titlul care s-a jucat pe teren sau o să se joace la TAS", a adăugat goalkeeperul.

Laurenţiu Reghecampf şi-a reziliat contractul cu roş-albaştrii, iar în locul său va fi adus Nicolae Dică.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  16 Mai 2017, 09:35

Becali v-a inchide ochii pana la urma. Asa a inchis ochii si la 'plecarea' lui Reghe care trebuia sa plateasca niste banuti cf contractului. Vezi Gigi ca nu se respecta 'negrul pe alb'?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează