FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ - CFR CLUJ 1-3

Jucătorii lui ASA s-au recunoscut învinși: "CFR a avut o viteză peste noi. Avem o grămadă de probleme"

Foto: Facebook ASA Targu Mures
Foto: Facebook ASA Targu Mures

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 22:28

Romeo Surdu, fotbalistul lui ASA Târgu Mureș, acuză problemele financiare cu care se confruntă clubul și spune că în această seară CFR Cluj a fost cu o clasă peste formația sa în victoria trupei lui Miriuță, scor 3-1.

"Am întâlnit o echipă foarte bună. Au fost superiori nouă. Să nu uităm că avem și noi o grămadă de probleme. Au fost deplasările foarte lungi.

E greu să ne montăm și să fim 100% la fiecare meci. Cred că această pauză de două săptămâni ne va ajuta. CFR azi a avut o viteză în plus față de noi. Noi nu ne-am creat foarte multe ocazii", a declarat Romeo Surdu la Dolcesport.

"Victoria CFR-ului e meritată. Ne-au dominat la duelurile 1 la 1. Am luat goluri din faze fixe. CFR a fost echipa mai bună. Aștept mai mult de la jucători. CFR-ul ne-a dominat din punct de vedere al agresivității. CFR va merge în play-off. În această pauză trebuie să ne punem la punct fizic" Dan Alexa, antrenor ASA

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  01 Octombrie 2016, 11:00

La ora actuala CFR este echipa cea mai in forma din Liga1. E o surpriza placuta si pentru mine, nu vedeam cu ochi buni echipa dupa schimbarea antrenorului si plecarea catorva jucatori de baza. Echipa a jucat ieri si fara Camora, Bud si a facut-o excelent.Un mare castig este portarul Minca ce parea blazat ,acum ofera siguranta echipei . Fara punctele de penalizare ,CFR era acum pe locul doi. Poate chiar pe primul ,erau descurajati. In fine ,poate ambitia le-a fost pusa la incercare de conditiile administrative. Bravo lor!

qwerty007
qwerty007  •  01 Octombrie 2016, 03:57

Doar frana si ohaia au doar o singura infrangere in acest campionat,frana are 21 de goluri marcate,cele mai multe...cel mai detaliat clasamet e pe Prosport !

qwerty007
qwerty007  •  01 Octombrie 2016, 01:58

Alexa.crezi ca in 2 saptamani te poti pune la punct fizic !???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează