FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Jucătorii lui CFR sînt confuzi după plecarea lui Vasile Miriuţă: "Pînă la 6 decembrie ne facem treaba cu profesionalism"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 20:48

Deşi CFR Cluj a învins cu 4-0 CSMS Iaşi, antrenorul ardelenilor Vasile Miriuţă şi-a anunţat despărţirea de echipă, lucru ce l-a făcut pe Mirko Ivanovski, autorul unei "duble" cu moldovenii, să anunţe că el şi colegii săi se vor mai pregăti normal doar pînă la începutul lunii decembrie.

"E un antrenor cu un caracter uriaş, dar acesta-i fotbalul, mergem înainte fără Vasile Miriuţă. Vom vedea din decembrie dacă vom pleca cu toţii sau dacă vor veni banii. Nu ştiu ce se va întîmpla din iarnă.

Dacă se vor rezolva problemele voi rămîne aici. Pînă pe 6 decembrie ne facem treaba cu profesionalism. Vrem să ne batem la titlu, dar şansele sînt mici din cauza problemelor pe care le avem", a spus Mirko Ivanovski la Look tv.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  24 Noiembrie 2014, 06:38
Postat de unico_biancorossi pe 23 Noiembrie 2014, 23:00

felicitari pentru o victorie obtinuta in conditii dificile, pentru jucatori. situatia financiara a lui cfr este una foarte dificila, salariile neplatite de 5-6 luni de zile sunt de ordinul unor sume imense, pentru romania.

Pun pariu pe ce vrei ca intra in INSOLVENTA ca noi si rapid si ceilalti .

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2014, 23:00

felicitari pentru o victorie obtinuta in conditii dificile, pentru jucatori. situatia financiara a lui cfr este una foarte dificila, salariile neplatite de 5-6 luni de zile sunt de ordinul unor sume imense, pentru romania.

afc13
afc13  •  23 Noiembrie 2014, 22:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

CFR nu dispare!!! Sunt 2 grupuri de investitii care sunt interesati de echipa, asa ca putina rabdare. Ambii sunt potenti financiar, CFR va renaste si atunci multi vor fi care va trebui sa-si repuna morcovelu' in ...dos

Vezi toate comentariile (4)
Comentează