FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-2

Jucătorii lui Dinamo au răbufnit: "Trebuie să plecăm cu toții!"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 22:53

Ionuț Nedelcearu a avut un discurs dur la finalul meciului pierdut de Dinamo, pe teren propriu în fața lui CFR Cluj, scor 0-2.

"Am avut o primă repriză bună, dar din păcate în fotbal trebuie să joci bine 95 de minute pentru a câștiga. În repriza secundă nu ne-am mai concentrat și am primit două goluri. Suntem huiduiți la fiecare meci. Nu știu ce se va întâmpla. Cred că trebuie să plecăm cu toții, așa cum zic suporterii, și vom vedea ce se va întâmpla. Suporterii au dreptate!

Trebuie să nu mai avem presiunea asta a play-off-ului și să ne gândim de fiecare dată la următorul meci", a declarat Nedelcearu la TV Telekom Sport.

"Se pare că nu reușim să câștigăm meciurile de acasă, ceea ce e foarte important. Pentru a fi în play-off nu e normal să facem acești pași greșiți. Trebuie să mergem înainte și să ne agățăm de orice șansă pentru a prinde play-off-ul. Prima repriză a fost echilibrată, din păcate în partea a doua am primit două goluri foarte rapid și ei au prins elan. Ne-au dominat. Detaliile mici au făcut diferența" Paul Anton, mijlocaș Dinamo

Citește și: Două lucruri care nu s-au văzut la TV în prima repriză dintre Dinamo și CFR Cluj

clasament

Citește și: MM n-a mai așteptat finalul la Dinamo - CFR și s-a grăbit să puncteze cu o nouă ironie la adresa rivalei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
mosvasile
mosvasile  •  20 Noiembrie 2017, 17:03

Mai baieti,ce vina aveti voi daca caricatura aia de antrenor, strica meciul prin schimbarile pe care le face? Era nevoie sa faca vreo schimbare la pauza,atata timp cat va miscaserati destul de bine? Era o decizie inspirata sa-l schimbe pe Bokila in timpul meciului-si la scorul ala-expunandu-l la huiduielile galeriei? Nici un antrenor nu ar face asa ceva! Dar este oare antrenor,Miriuta asta?

ionut_adventist
ionut_adventist  •  20 Noiembrie 2017, 12:38
Postat de balauru48 pe 20 Noiembrie 2017, 10:01

Nici tie nu-ti sta in gat liga a 4-a, ca Steluta ta si "mandria Romaniei" acolo e.

Consoleaza-te cu minciuna asta in timp ce privesti distrugerea dinamoului :))))))

balauru48
balauru48  •  20 Noiembrie 2017, 10:01
Postat de valentinn10 pe 20 Noiembrie 2017, 09:23

Dar liga 4 iti sta in gat?. De jos , de jos, doar dinam0 se poate ridica, binanteles ca doar cu ajutorul pozelor din tribune, doar sunt pozari nu? si nu pot dormi de grija altuia, doar sunt caini nu?, hauuuuuu, au au ce doare, ce doare?, gatul de atata uitat in sus la clasament, cu jind, cu oftica, cu invidie, hauuuuuu...

Nici tie nu-ti sta in gat liga a 4-a, ca Steluta ta si "mandria Romaniei" acolo e.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează