FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI 1-2

Jucătorii lui Dinamo își fac autocritica după eșecul lamentabil cu ACS Poli: "A fost degringoladă totală"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 22:33

Valentin Costache a reușit al doilea gol al sezonului pentru Dinamo, însă nu a putut stopa înfrângerea echipei sale în fața lui ACS Poli, 1-2. Mijlocașul de 19 ani crede că dinamoviștii nu au avut atitudinea necesară în repriza secundă  a partidei. 

"Am făcut o primă repriză bună, ne-a mers jocul, am ratat foarte mult, iar în a doua nu ştiu de ce n-am mai avut atitudine, ne-am relaxat. 

Am avut meciul în mână, puteam să câştigăm. În prima repriză am arătat că putem să ne luptăm cu orice echipă din acest campionat. Ne simţim foarte urât. Cu Craiova trebuie să câştigăm neapărat pentru că suporterii sunt supăraţi foarte tare pe noi", a declarat Valentin Costache, la Look TV. 

Și fundașul Ionuț Nedelcearu a recunoscut jocul slab al echipei sale. "A fost degringoladă totală", a spus, spășit, fundașul de 21 de ani. 

"S-a văzut clar că jocul nostru nu a mers. Am început bine, am avut ocazii, dar dacă nu am înscris al doilea gol, asta e. Important era să câştigăm, mai ales că aveam încredere în noi.

Dar mai ales în repriza a doua a fost degringoladă totală. Parcă toţi voiam să mergem în atac şi să marcăm", a rezumat Ionuț Nedelcearu înfrângerea cu ACS Poli. 

Citește AICI cronica partidei Dinamo - ACS Poli 1-2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
titiduru22
titiduru22  •  13 Septembrie 2017, 04:51
Postat de Ioan Chiculita pe 12 Septembrie 2017, 15:58

sant lamentabili,iar unora le lipsesc cu desavarsire calitatile chiar mediocre de fotbalisti.

Calitati mediocre ,hai c-am auzit-o si pe asta !!!

290536621401889
Ioan Chiculita  •  12 Septembrie 2017, 15:58

sant lamentabili,iar unora le lipsesc cu desavarsire calitatile chiar mediocre de fotbalisti.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Septembrie 2017, 09:28

macar au bunul simt sa-si faca autocritica..nu sa iasa pe retelele de socializare si sa cerseascapenaltyuri si sa arunce infrangere in bratele arbitrilor cum fac altii. problema cea mai mare la Dinamo a fost ca si in acele minute/zeci de minute cand jocul mergea si aduceau mingea in fata portii...la finalizare dadeau numai avioane. Calitatea individuala e foarte scazuta. 1/3 din sezonul regulat a trecut..oare de cat timp e nevoie sa-si intre in forma ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează