FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii lui Dinamo nu au fost iertați » Contra îi amenință pe dinamoviștii care au fost în cazino: "Mă voi ocupa personal! A doua oară va fi mai rău"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 10:42

Înainte de meciul cu Steaua, 3-1, Nistor, Filip, Bumba și D. Popa au mers într-un cazino, iar cei 4 vor avea de suferit.

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a vorbit astăzi despre jucătorii săi și a anunțat că i-a amendat și că a doua oară vor suferi sancțiuni mai dure.

"Nu a fost iertat niciunul dintre cei 4 jucători care au intrat în cazino înainte de meci. Amenda există! Au greşit și vor plăti amenda. Mă voi ocupa personal de asta. A fost prima dată, dar a doua oară va fi mult mai rău pentru ei. Totuși, nu cred că vor mai greşi", a spus Cosmin Contra la conferința de presă.

"Vom vedea ce se întâmplă cu Patrick Petre. Depinde de el. E în lot pentru meciul cu Pandurii. Eu sunt aici să-l ajut. E un jucător talentat, dar depinde de caracterul fiecăruia şi de dorinţa de a ajunge ceva în viaţă"
Cosmin Contra

"Am văzut niște luminițe și am intrat (n.r. în cazino). Sunt un băiat de la țară și n-am mai văzut așa ceva în viața mea. Am ieșit după 10 minute"
Dan Nistor, ironic, la finalul meciului cu Steaua, 3-1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close