FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii lui Dinamo salută ultima decizie a lui Negoiță: "Nu există termen de comparație"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2017 21:12

Ionuț Negoiță a decis să scoată din buzunar 250.000 de euro pentru ca toate cele 5 meciuri de pe teren propriu din play-off să se joace pe Arena Națională.

Steliano Filip salută decizia patronului dinamovist și e sigur că stadionul le va purta noroc în continuare. De la venirea lui Contra pe banca lui Dinamo, "câinii" au câștigat toate meciurile de acasă de pe Arena Națională.

"Nu cred că este termen de comparaţie între stadionul nostru din Ştefan cel Mare şi Arena Naţională. Acesta din urmă este un stadion modern, pe care îţi face plăcere să joci şi se pare că ne-a purtat noroc", a spus Steliano Filip la TV Digi Sport.

Citește și: Decizie de ultimă oră a dinamoviștilor » Negoiță scoate din buzunar o sumă impresionantă pentru a le face pe plac suporterilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
chris_bu67
chris_bu67  •  10 Martie 2017, 12:53
Postat de ray51 pe 10 Martie 2017, 08:18

Nu e rau. Laudabil. Da' cu Badea, care este planul? Se negociaza un compromis astfel incat stadionul sa intre in reconstructie/modernizare???

cine negociază cu Badea pierde,acest om nu e dinamovist,e afacerist,și unul de temut

ray51
ray51  •  10 Martie 2017, 08:18

Nu e rau. Laudabil. Da' cu Badea, care este planul? Se negociaza un compromis astfel incat stadionul sa intre in reconstructie/modernizare???

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  10 Martie 2017, 06:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează