FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii lui Dinamo știu ce a decis Rednic » Ce obiective au "câinii" pentru finalul sezonului

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 18:25

Sergiu Hanca, 24 de ani, fundașul dreapta al lui Dinamo, a vorbit despre Mircea Rednic și despre influența acestuia în evoluțiile excelente contra Stelei.

"Cu siguranță, Mister va rămâne și în sezonul viitor. Experiența lui și faptul că suntem tineri cu dorință de afirmare ne-a ajutat să ne montăm în fața Stelei și să intrăm mai puternic în meciul cu Steaua", a spus Hanca pentru dinamo1948.club.

"Obiectivul echipei este să câștigăm toate meciurile care au mai rămas. Vrem locul 2 și câștigarea Cupei României. Eu am în palmares un loc 2 și o Supercupă, iar anul acesta vreau să terminăm cât mai sus în campionat și să căștigăm Cupa României și Supercupa"
Sergiu Hanca

Ionuț Negoiță și Mircea Rednic negociază de mai mult timp prelungirea contractului. Deși ambele părți spun că sunt pe drumul cel bun și că vor semna cât de curând noul contract, încă nu au ajuns la un acord.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
chris_bu67
chris_bu67  •  30 Aprilie 2016, 13:00

Forza Dinamo!Astra e campioana meritată!

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  29 Aprilie 2016, 22:39

VREM UN EGAL CU ASTRA CA SIGUR pandurii *** CU fcsb SI ATUNCI ESTE UN REZULTAT CARE MULTUMESTE ATAT PE DINAMO CAT SI PE ASTRA .... FORZA DINAMO

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  29 Aprilie 2016, 19:02

E bun si un egal la Astra!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează