FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Jucătorii lui Hagi dau de pământ cu fotbaliștii de la CS U Craiova: "Ne spuneau că jucăm pentru Steaua! De parcă ei au vreo șansă la titlu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 09:39

Aurelian Chițu a fost deranjat de atitudinea celor de la CS U Craiova din meciul pe care oltenii l-au pierdut la Ovidiu, scor 0-2. 

Atacantul echipei lui Hagi a dezvăluit ce le spuneau oltenii în timpul meciului și îi taxează pe aceștia. 

”O seară perfectă pentru noi. Știam că va fi un meci dificil. Am reușit să ne impunem categoric și suntem foarte bucuroși. Nu ne gândim la primul loc, nu ne gândim la campionat, noi vrem să câștigăm fiecare meci în parte. Acum, dacă la final o să fim pe primul loc, nu o să ne dăm la o parte.

Craiova este o echipă care nu știe să piardă, tot timpul jucătorii olteni ne înjurau și ne spuneau că noi jucăm pentru Steaua, că-i ajutăm să ia titlul, de parcă ei ar avea vreo șansă la titlu.

Nu știu cum își permit să-l împingă pe domnul Hagi. Obiectivul nostru este să ajungem în play-off și de acolo vom vedea. Nu ne gândim la titlu, pentru noi orice este mai sus de locurile 4 sau 3 este bine”, a declarat Chițu conform Digi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
fcu1948
fcu1948  •  04 Decembrie 2016, 21:56
Postat de John Milne pe 04 Decembrie 2016, 14:07

Oltean prost . Canta la alta masa gumarule .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

utaaradan
utaaradan  •  04 Decembrie 2016, 20:29

de parca ei au vreo sansa la titlu...adica deja se stie cine va lua titlul. viitorul blaturilor din liga intai.

190251711320659
Marin Ionescu  •  04 Decembrie 2016, 15:41

becali n-are *** la constanta, are capre. cea mai penibila *** a hagi, singurul machidon din fotbal care n-a intrat la parnaie, dar are niste scheleti prin dulap si el....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează