FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FC VOLUNTARI, MIERCURI, 18:45, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Jucătorii lui Hagi nu-și revin după ultima înfrângere: "Sperăm să prindem din nou play-off-ul" + Mesajul lui Romario Benzar pentru fratele său de la FCSB

Articol de - Publicat luni, 07 august 2017 17:09

FC Viitorul a susținut astăzi conferința de presă premergătoare partidei din etapa a 5-a de pe teren propriu cu FC Voluntari, de marți, ora 18:45.

Romario Benzar, căpitanul trupei lui Hagi, recunoaște că în cadrul echipei există o dezmăgire clară după înfrângerea din campionat cu Sepsi, 0-1.

"Există supărare și dezamăgire că n-am trecut mai departe în Liga Campionilor, dar în momentele grele se văd caracterele adevărate. În fiecare an am început mai prost, dar până la urmă ne-am creat multe ocazii în toate meciurile. Problema e că nu am înscris și de acolo ni se trag toate.

De fiecare dată am început sezonul cu gândul de a ne menține în prima ligă, dar pe parcurs au venit victoriile și totul s-a schimbat. Sperăm să prindem din nou play-off-ul și să ne batem acolo sus. Cel mai important în acest moment e campionatul", a declarat Benzar.

Benzar a vorbit și despre golul marcat de fratele său, Daniel, pentru FCSB, în meciul de la Chiajna, 2-1: "Mă bucur că fratele meu a marcat. Am vorbit cu el, l-am felicitat și i-am spus că acum e rândul meu să dau gol, dar la mine e un pic mai greu, că eu joc fundaș".

"Nu e un moment bun, dar tot noi trebuie să o scoatem la capăt, așa cum am făcut și sezonul trecut. Avem nevoie de 3 puncte cu FC Voluntari pentru un nou început. Am avut deplasări foarte lungi, dar nu avem nicio scuză că jucăm din 3 în 3 zile. Prioritatea noastră e campionatul" Bogdan Țîru, Viitorul

Cătălin Anghel, secundul lui Hagi, a venit la conferință în locul antrenorului principal: "Trebuie să câștigăm cu FC Voluntari. Ne-am impus jocul în meciurile din campionat, dar am avut și ghinion. Avem nevoie să fim mai eficienți în fața porții, pentru că ratăm foarte mult. Jucăm la foc automat, suntem numai pe drumuri, însă nu avem voie să ne plângem. Trebuie să ne dozăm efortul bine și să adunăm puncte".

Viitorul nu se va putea baza pe 3 jucători în partida cu FC Voluntari: Boli, suspendat, Vînă și Casap, accidentați.

  • VIITORUL - FC VOLUNTARI este miercuri, 18:45, în direct la TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează