FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ACS POLI TIMIȘOARA

Jucătorii lui Poli Timișoara au prime speciale dacă o încurcă CFR Cluj: "E adevărat" + Ce se întâmplă cu plecarea lui Rică Neaga

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 18:07

Președintele lui ACS Poli Timișoara, Radu Birlică, alături de impresarul Cristea Opria, care a fost cooptat în conducerea lui Poli, au promis o primă specială pentru meciul cu CFR Cluj dacă nu vor pierde în fața liderului.

"E cât se poate de adevărat. Vom merge pe sistemul ăsta cu prime speciale la meci de fiecare dată când simțim că băieții au nevoie. Noi încă sperăm să ajungem în play-off, așa că avem nevoie de punct sau puncte din orice meci", a declarat Radu Birlică pentru GSP.ro.

Noul președinte al bănățenilor a vorbit și despre eventuala plecare a lui Rică Neaga din funcția de manager al lui ACS Poli, informație oferită în exclusivitate ieri de GSP.ro.

"Am vorbit cu el și i-am spus că-l vreau în echipa mea. Așa cum eu l-am ajutat pe el aducându-l la Poli de la Liga a 4-a, așa vreau ca el să fie acum lângă mine să mă ajute să facem o echipă la ACS Poli și să obținem rezultate cât mai mari.

El nu a avut vreo problemă cu cineva aici, nu și-a exprimat dorința publică de a pleca, așa că eu cred că va rămâne. Sigur, în iarnă se pot întâmpla multe, dar eu mă bazez că această discuție purtată între 4 ochi va cântări mult în alegerea lui", a adăugat Birlică.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
undergrant
undergrant  •  09 Decembrie 2017, 21:43
Postat de Costel Tudor pe 09 Decembrie 2017, 20:33

Timisorenii nu au dupa ce bea apa , dar au bani de prime speciale ??? Sa fim seriosi ! Daca se intampla acest lucru inseamna ca patronul puscarias si-a reluat vechile obiceiuri !!!

Asta nu s-a mai pomenit de mult! Cineva sa afirme ca timisorenii nu au dupa ce bea apa! Hahaha, Costele, nefericitule, chiar si dupa invazia celor aproape 100000 de sudisti sau estici din regatul Printului Duda, timisorenii au ce manca, doar ca sunt agresati in trafic de educatii de elita... Hahaha! O duminica excelenta sa ai, binecuvantata de Dumnezeu! Uite cum un adept al evolutiei iti poate face seara frumoasa!

485809194904413
Costel Tudor  •  09 Decembrie 2017, 20:33

Timisorenii nu au dupa ce bea apa , dar au bani de prime speciale ??? Sa fim seriosi ! Daca se intampla acest lucru inseamna ca patronul puscarias si-a reluat vechile obiceiuri !!!

100466354012178
Joachim Makay  •  09 Decembrie 2017, 19:48
Postat de balauru48 pe 09 Decembrie 2017, 18:59

de omul cu valiza...

Negoita ce sa dea ca prime , clatite ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează