FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA, SÂMBĂTĂ, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Jucătorii lui Reghecampf se roagă pentru o minune: "Luptăm până în ultima clipă!"

Alibec are 6 goluri și trei pase de gol reușite în tricoul FCSB, în Liga 1
Alibec are 6 goluri și trei pase de gol reușite în tricoul FCSB, în Liga 1

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2017 00:00

Cu șanse mici să mai câștige campionatul, jucătorii lui Reghecampf se roagă pentru o minune sâmbătă seară.

Egalul cu Viitorul și înfrângerea cu Dinamo din ultimele secunde le-au dat steliștilor planurile peste cap!

Cu un egal scos în Derby de România, FCSB era lider cu un punct peste Viitorul și depindea doar de ea pentru a câștiga cel de-al 27-lea titlul din istoria clubului. Acum, trebuie să aștepte un pas greșit al trupei lui Hagi pentru a mai spera la trofeu.

"Avem încredere în noi, vom lupta până în ultima clipă să câștigăm campionatul. Dacă CFR va juca cu cea mai bună echipă a ei, nu avem cum să pierdem acest campionat. Greșeala mare a fost a noastră, suferim din acest motiv. Dacă nu pierdeam puncte importante cu Viitorul și cu Dinamo, acum nu mai aveam emoții, așa ne rugăm pentru o minune", recunoaște Boldrin.

"Trăiesc cu speranță până în ultima clipă, până în ultimul moment. Trebuie să sperăm până la ultimul fluier al arbitrului că vom câștiga acest campionat. CFR dacă joacă fotbalul lor bun îi vor încurca sigur pe cei de la Viitorul, iar noi suntem obligați să câștigăm partida cu Craiova. Pe noi nu mai este niciun fel de presiune, presiunea cea mai mare e pe cei de la Viitorul, care sunt obligați să câștige meciul", spune și Alibec.

"În fotbal se pot întâmpla multe, iar eu cred până în ultima clipă că vom putea deveni campioni. Suntem obligați să câștigăm cu Craiova și să ne rugăm ca Viitorul să se încurce, iar noi vom ridica în fața propriilor suporteri trofeul de campioni ai României", e de părere și Florin Niță.

COTELE PENTRU MECIURILE CARE DECID CAMPIOANA

Meciul 1 X 2
FCSB - CSU Craiova 1,20 6,20 16,50
Viitorul - CFR Cluj 1,33 5,25 9,00
Dinamo - Astra 1,44 4,60 7,00

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
danut1971
danut1971  •  11 Mai 2017, 13:40

fcsb-istilor mai e si dinamo aici daca pierdeti si voi si viitura si dinamo casiga titlul vine in Stefan cel mare! ha ha ha

capca1
capca1  •  11 Mai 2017, 12:13

Cu luptele ține pe la Mărășești, Oituz sau Oarba de Mureș. Cu fotbalul e greu, tare. Dacă FCSB bătea pe alde Chiajna, Voluntari și ASA, intra in play off cu mai multe puncte. Nebătându-le au arătat că sunt o evhipă de duzină, cu staff ocupat cu brânza elvețiană, așa că, acuma degeaba mai fac "Spumă"! Avem un fotbal jalnic, *** are o echipă de imberbi care domină celebrele Dinamo, CFR și CSU craiolguța . De Paște ,cel cu meserie ancestrală , chiuia că e campion ! Acuma plânge că nțțț, nu e!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  11 Mai 2017, 11:29
Postat de steaua1986forever pe 11 Mai 2017, 11:03

Campionatul asta e din ciclul "cum sa faci egal cu Gloria Buzau". Pai cum sa ia campionatul unul care a bagat 30k euro si tu sa bagi 10milioane ?

Păi e simplu ... Dacă bagi 10 milioane în furaje iar celălalt 30k într-un Tag Heuer , poți fi sigur că ăla cu ceasul știe cât e ora ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează