FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - JUVENTUS BUCUREȘTI 2-1

Jucătorii lui Sepsi au sărbătorit alături de suporteri prima victorie din Liga 1: "Se cântă imnul secuilor"

Foto: Bogdan Bălaș/Gazeta Sporturilor
Foto: Bogdan Bălaș/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 20:35

Sebastian Ghinga a marcat primul gol al celor de la Sepsi în Liga 1, în partida câștigată cu 2-1 în fața lui Juventus București și a povestit la final cum au sărbătorit fotbaliștii succesul.

"Orice punct luat în Liga 1 este un motiv de bucurie. Aveam nevoie de puncte, era presiune mare, pentru că mai ales cu echipele mici trebuie să facem puncte. Ne bucurăm alături de galerie, se cântă imnul secuilor.

Suporterii sunt pătimași și ne ajută. Sperăm să facem cât mai multe puncte și să evităm retrogradarea", a spus Ghinga la TV Dolce Sport.

Celălalt marcator al lui Sepsi, Claudiu Herea, a subliniat că e nevoie de mai mult timp pentru ca relațiile de joc să se lege la echipa din Sfântu Gheroghe 

"E bine că am luat trei puncte în al treilea meci. În a doua repriză s-a deschis jocul și am găsit breșa. Am avut foarte puțin timp să ne punem echipa la punct, dar sperăm să legăm relații de joc", a spus Claudiu Herea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
tihi
tihi  •  22 Iulie 2017, 10:32
Postat de Runceanu Teodor-Gabriel pe 21 Iulie 2017, 23:26

Tipul acesta de manifestare nu este identic cu unul jignitor? E o jignire la adresa statului, constituției și a competiției în sine și ar trebui sancționat de către LPF ca atunci când se amendează galeriile pt un simplu hiduit la adresa unei persoane de culoare sau ... Dacă nu respecta acest campionat sunt liberi să joace în cel vecin. Urat, se încearcă să ne inflameze si sa se ajungă la conflicte deschise pentru a putea obține altceva. E un comportament mârșav. RUȘINE!

ESTI UN PROST XENOFOB !

tihi
tihi  •  22 Iulie 2017, 10:30

COMENTATI MECIUL SI VICTORIA ECHIPEI SEPSI OSK,SI LASATI IN PACE SPECTATORII.EI CANTA CE VOR. ATI FI TOT ATAT DE NERVOSI SI ATUNCI DACA S-AR FI CANTAT IMNUL BARCELONEI SAU AL FRANTEI?? CE VA DERANJEAZA ? Nu s-a facut nici o ilegalitate,nu s-a incalcat bunul simt si fair playul !! Fiecare canta ce vrea,pe terenul de sport se respecta prevederile regulamentului!! FELICITARI SEPSI OSK !!! SUCCES SI CANTATI IN CONTINUARE !

1202478333124060
Lazar Daniel  •  22 Iulie 2017, 09:28
Postat de Lazar Daniel pe 22 Iulie 2017, 09:26

Cand se canta imnul secțiilor in Romania nu e nicio problema...Cand se scandează "afara, afara, cu ungurii din tara" se opreste meciul....Pai cum vine asta?

Imnul secuilor....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează